2 nov. 2010

siii...zici ca ma cunosti, a?!


Pai bine, este inca uan dintre persoanele alea care zic "te cunosc de "n" timp deci te cunosc" si imi place sa zic ca ma cunosti, pentru ca daca nu m`ai cunoaste dupa un timp ar insemna ca am mai multe fete sau ca sunt introvertita...si nu sunt .

Imi place cand mi se zice "te consider sora mea", dar pe la spate nu prea mai sunt sor`ta, ma ...da` stii ca`mi place faza cu vorbitu` pe la spate, are mai multe chestii..gen dus si`ntorsc, adica...daca ma barfesti inseamna ca`ti pasa de mine, ca am un impact asupra vietii tale, ma consider importanta .

Imi place caaand mi se zice ca m`am schimbat, e in natura mea de om sa ma maturizez, sa cresc si intr`un sfarsit sa ma schimb, ce`i asa ciudat, vrei sa raman toata viata o proasta care crede`n cuvintele tuturor ?

Imi place cand nu observa nimeni ca m`am tuns, deci..nici atunci cand imi sta nasol nu observa nimeni, sau atunci observa ?! sau...

Imi place cand vorbesc despre mine, pentru ca spar sa citeasca cineva si sa treaca de sticla aia "asta e o nenorocita, un nimic, e plina de ea", poate am momente in care sunt asa...dar asta inseamna ca am mai multe fete, imi place sa ma dau rea...

Dramatizarea, imi plac perioadele din viata in care vreau sa dramatizez, in care vreau sa`mi plang de mila si ceilalti sa`mi planga de mila, vreau atentie, vreau sa se gandeasca cineva..."ba, eu n`am mai vorbit cu asta de cateva luni, ia s`o sun s`o frec putin la icre...parca are un sts ciudat si a postat ceva cam..hm` pe blog, o fi patit ceva?!"

Imi place Craciunu`, nu..nu`i vorba de cadouri, nu`i vorba de vacanta, e vorba de spiritu` Craciunului, de bunatatea aia care te cuprinde...si dispare, dispare exact atunci cand realizezi ca viata ta e un cacat, un cacat si un nimic, cand nu ai nimic bun in viata, cand n`ai realizat nimic si cand realizezi ca ai vreau o pisica, da...o pisica, pentru ca n`ai prieteni .

Imi plac week-endurile, pentru ca o aud pe mama cum tranteste usile pe la 11 si incepe "cat doarme asta?! nu se mai trezeste?" si e un fel de...chestie in familie, ceva tipic, m`as simtii aiurea, parca ar lipsii ceva daca n`as auzi`o pe mama spunand asta.

imi place la piata, pana incepe mama sa ia fiecare masuta la rand sa caute ceva ieftin si frumos si eu incep s`o iau la misto si ea rade si dupa se enerveaza, se enerveaza pentru ca eu fac misto de ea, dar rade..pentru ca`i un misto obraznic amuzant .

Si`mi plac ...ploile, pentru ca imi plac, imi plac ploile alea de vara, prin iulie...pe la sfarsit, dupa ce ziua morid e cald, dupa 6-7 incep ploile alea care sunt pur si simplu o evadare, imi plac...si`mi plac, pentru ca`mi plac, de ce nu mi`ar place...


Nu stiu..ce rost are sa scriu ? A da, am realizat ca a trecut ceva timp de cand n`am mai scris .