17 nov. 2010

BĂĂĂĂĂ


Am descoperit ceva, deci...nu, nu barfesc, nuuuu ...deci nu sunt suficient de ...cum sa zic, de curajoasa incat sa o fac pe târâtura aia nenorită "curvă" pe propriul meu blog...


Mă...nu ştu despre ce sa vorbesc/scriu, pentru că am o stare aşa de naturală..sunt nervoasă, sunt inconjurată de oameni prosti, oameni care natural vorbind sufera de păru blond...in plm .


Mă gândeam aseară..nu-mi era somn, mă gendeam aşa ..deci note buna..n-am, parintii mei zici că-s d-aia de verifica celulele la inchisoare " ELENAAAAA, cât e ceasu' , tu nu te mai culci...e 10?" sau "e 9 juma, ti'ai schimbat ora de mancat ?" " la ora asta se ajunge acasă ? ai intarziat 5 minute" , aia de la scoală...niste copiii...cu exceptii..bineînteles, niste copiii..si aici ma abţin, cu fostii colegi ma vad o dată la 10 ani şi nu ştu...totu` e nasol, toţi ma enervează, toţi au ceva de comentat, toţi sunt.. asa

16 nov. 2010

Stres .


De ce toţi sunt asa bine dispuşi exact cînd tu eşti plin de nervi, de ce toţi radiază de fericire cînd tu bubui de nervi, de ce atunci cînd vrei sa plîngi toţi rad...sunt cîteva întrebări la care, bineînţeles, eu n`am răspuns, aştept răspuns în schimb .

De ce, de ce, de ce, de ce..aud peste tot întrebarea asta nenorocita, de ce atunci cînd eşti STRESat toţi te întreabă "de ce?", de ce atunci cînd eşti supărat si atunci chiar vrei sa fi singur toţi te întreabă "de ce", de ce atunci cînd ai nevoie de cineva..nu apare nimeni, nici la întrebările astea n`am răspuns.


Răspunsuri n`am pentru nimeni si nimeni n`are răspunsuri pentru mine .