27 iun. 2012

Credeam.

Da, e la trecut, dar cred si acum.
Cred in multe chestii. Cred in mine, cred ca exista oameni destepti, cred ca exista discretie, incredere, cred ca exista relatii, cred ca exista corectitudine, cred ca exista frumusete naturala, cred ca exista carti bune, cred ca tehnologia este un subiect intangibil pentru mine, cred in destin, cred in karma, in infinitate, in fericire, bucurie, bunatate neconditionata, cred ca exista atat bine, cat si rau, cred ca exista multe.
Trecand peste convingerile mele am ajuns la o oarecare concluzie ca desi ma vad matura si capabila sunt extrem de oarba in anumite chestii.
Pana de curand credeam cu tarie ca atunci cand mori din cauze nature...mori pentru ca mori, nu pentru ca ai ceva...sau ca esti bolnav. Credeam ca noi, oamenii, avem un fel de ceas cu baterii...iar bateria fiecaruia are un anumit timp de functionare. Unii au baterii mai calitative, altii mai de cacat.
Ma gandeam asa...ca poate inainte sa devenim oameni, cand inca suntem niste, nu stiu, chestii, alegem dintr-un bol un biletel si langa biletel ne luam si bateriile, biletelul respectiv reprezinta viata, decizii...ce vom face noi, iar bateriile...cat vom face noi.
Nu stiu de ce, dar cred in reincarnare, cred ca intr-o viata anterioara am fost o persoana neagra, e rasism sa spun "neagra"? Am fost, mai mult ca sigur, neagra. De ce? Sunt teribil de alba, la modul...concurez cu persoanele ce sufera de albinism, mai putin la iris si la culoarea parului. Am inteles ca reincarnarea ar fi doar o metoda veche de a face oamenii sa prinda o oarecare teama si de a avea grija ce face in viata de acum, altfel in viata urmatoare va fi un porc si se va trezi pe masa de Craciun. Nu-mi pasa, ideea e una buna.