2 apr. 2010

Iepurii si Pastele


Iepurasii sunt dragalasi :), sunt adorabili, sunt draguti...si iepurasii dupa camp si aia din revista Playboy, dar ce pnm are iepurasul cu Pastele, ce lagatura are???
Ca sa nu mai zic ca nu-mi place Pastele...fara nicio chestie, e adavarat Iisus s-a scrificat pentru noi si ne-a aratat si demonstrat puterea lui Dumnezeu si atat.
Darrr iepurasul ce legatura are?? PNM
Pastele are doua motive mari si late de bucurie...:
1.Vacanta
2.Hainele
...in rest nu ma impresioneaza cu nimic, mai ales ca a ajuns si motib de injuratura gen
"pastele ma-tii"
"sa pasti fericit"

Si de cand aduce iepurele oua???
De niciodata , iepurii nu aduc oua si cu atat mai putin nu le ascund si etc etc..Pnm...Iepurii

1 apr. 2010

Prostia omeneasca

uite un exemplu care arata cat de redusi mintal putem fi uneori :) :
*unu din cazurile celebre in Japonia a fost cel al cutiei goale de sapun.Una din marile companii de cosmetice de in Japonia a primit o plangere de la un client care a cumparat un sapun dar cutia era goala.
Imediat managementul companiei a izolat problema la niver de asamblare care transporta toate sapunurile sa fie impachetate. Problema era ca dintr-un motiv necunoscut unu dintre cutii trecuse de linia de asamplare goala.Cum sa rezolve aceasta problema?
Acestia au inventat o masina cu raze X care scana fiecare cutie care trecea pe sub linia de asamblare.Trebuia sa lucreze doi oameni la aceasta masinarie si ca rezultat primeau imagini de inalta calitate a interiorului cutiei. Au cheltuit o multime de bani pentru utilajul acela.

In acelasi timp, o companie, mai mica, s-a confruntat cu aceiasi problema. Un functionar de la legislatura a venit rapid cu o idee care a fost pusa in practica. In loc de a inventa o masina complicata care sa scaneze cu raze X, au cumparat un ventilator puternic si l-au montat paralel cu linia de asamblare. De fiecare data cand o cutie goala trecea prin dreptul cutiei curentul aerului o arunca pur si simplu de acolo.


Morala : Cauta intotdeauna solutiile cele mai simple!

Cumpara-ti un bobarnac!

Zau e ieftin...bobarnace,bobarnace :-?? sunt folositoate sau?
1.da...cand te freaca cineva la icre e extreb de folositor ;)), e ceva gen "pumn periculos" doar ca e mai gentil :">
2.nu...pentru ca nu sti cum iti poate ajunge degetul in nasul acelei persoane super scarbos ;;)...plus ca o sa ai o imagine mai putin "fortoasa"...


Violenta este negativa.

Nu e bine sa raspunzi violentei cu violenta

*Dar in pnm, ce papuci faci daca unu iti lipeste o mare palma?

-ii zici ca nu e nimic, ca poate sa repete experienta?

-ii lipesti una sau mai multe inapoi?

Varianta a 2-a e cea mai folosita, iti zic eu :>:>


Violenta este folosita pana si de bebelusi...nu i-ai vazut cum te trag de par, te strag de degete, te ciupesc cu unghiutele alea micute,minuscule...

Pana si babele sunt violente...nu le-ai vazut in masina cum fac daca nu le dai locul lor???

*plus ca e considerata, chestia asta o lipsa de respect :> respectuosilor,manca-v-ar mama :">!


--> el este Violenta intruchipata, va zic eu,feriti-va de mania lui!

Primavara :X:X:X


Primavara este prea frumos, pnm, e cald, e ziua ea, e si scoala ma rog mie imi place la scoala e boss, ma rog nu-mi plac notele si testele dar in rest e tare ;))...Soarele e parca mai frumos primavara, aerul mai curat si nici nu ploua in prostie deci e ok...mai e si Pastele, haine noiii :X:X:X dar nu comentez.
Primavara ma simt cel mai bine clar.(punct)
Primavara Primavara Primavara :))

Alintaturi ;;)

Dupa cum stim, cred ca toti cand avem o iubita sau un iubit ii pocim numele sau ii dam tot felul de porecle care mai de care mai aiurea, mai penibile sau mai rusinoase, unele sunt chiar dragute in acele momente dar pe mn sincer ma cam lasa rece ;))...iata cateva exemple :D
1.Pisi- pisi e clar un fel de app ca trebuie sa se epileze, gen pisi=pisica=blana=par..., suna blanos, suna neepilat, gen pisi-pitzi-piturca-becali-icoane-ingerasi....
2.Gogosica- ceva slinos, gras, umplut striga de la o posta "frateee, slabeste in pnm!!!"
3.Pui- pui e ok, dar pentru el sa-i spui de fata cu prieteni lui poate fi putin aiurea pana si "cocosel" e ceva mai are, pentru ea e ok asta inseamna ca e cuminte si e mai bine oricum decat o "gaina batrana"
4.Iubire- iubire=dragoste=sex=arsura
5.Ingeras- ingeras, ingeras... da' ai face ceva cu el...
6.Gurita- cuplurile care se alinta cu "gurita" clar nu vor area un copil ;;)
7.Mami- este pe departe prea incurcat,amestecat...prea prea gen "buna mami, uite cu mami prin parc,mami, te pupa mami!"
8.Papusa- exista clar 2 categorii de oameni care folosesc "papusa", aia practici si aia penibili
9.Bebe- "bebe" e pentru pedofili :">...zic

Mah nu prea mai stiu daca mai stiti si voi scriti ...

31 mar. 2010

Te-ai arunca in gol pentru mine?

Mass-uri de genu' primesc zilnic, mass-uri in care ma intreaba % tin la el/ea , daca donez nu stiu cati bani pentru cineva care nu exista, daca trimit un mass[eventual sa ma injure toata lista]...
Mass-uri in care ma intreaba ce as face daca as ramane blocata in lift cu el/ea[raspunsul, spera ei sa fie "mi-as trage'o cu tine, clar!"], mass-uri de cacat trimise la toata lista pentru o singura persoana, mass-uri in care isi alinta presupusul iubit/a[pe care chipurile il are]...

Mass-urile sunt :
-idioate
-nefolositoare
-intr-un cuvant de "rahat"

dar oare va intrebati de ce am scris despre mass-uri...
R: pentru ca mi s-a acrit de mass-uri de cacat, mass-uri fara rosttttt!!!!

A fi sau a nu fi Emo :)


exista 2 mari categorii de emo

1.Emo adevarati, cum ii recunoastem?
-stiu sa scrie nuemle trupelor
-nu isi da bretonul din ochi
-nu ies din casa fara ochii facuti
-unchiile vesnic ne aranjate
-parul vesnic drept
-nu o sa-i vezi facand glume tampite

2.Emo vai de capu' lor...
-aia care sufera din orice cacat
-aia care plang si pentru ca le-a cazut un fir de par
-aia care se revolta cand se zice ca e vina cultului emo pentru tot ceea ce se intampla
-aia care fac misto de toti
-aia care fac urat daca le zice cineva ca sunt emo dar defapt in sinea lor sclipiricesc de fericire ca a observat cnv

*Eh...si revenind la subiect, e bine sa fi emo?
Sa fi sentimental?
Sa pari sensibil?
motive:
1.DA clar...e bine sa parin Sarmana Maria pentru ca toti vor fi draguti cu tine
vor crede ca ai inima
vor incerca sa te ocoleasca cu glumele de rahat

2.NU...semeni cu o mironosita in cazu fetelor sau cu o papusa feminizata in cazul baietilor

Mah...un exemplu foarteee bine iesit in evidenta ar fi a lui Basescu,care la elegeri plangea de mila lu' Stolojan...si ma rog toata tara l-a vazut bun,milostiv si cu inima mare...

*Voi ce credeti e bine sa fi emo?

Comparatii: intre El si Ea


Stim cu totii ca baietii au avut mereu mai putine de facut si mai multe scuze in caz ca faceau ceva gresit, oare de ce??
Iata cateva exemple:
1.Religia: religia ne indeamna singura spre o oarecare diferenta, Biblia in unele pasaje este extrem de misogina :), de ce zic asta? pentru ca :
prima data l-a facut pe Adam, toate bune si frumoase pana ce a avut nevoie de o prietena. Astfel, in conformitate cu legenda antica ebraica, Dumnezeu a facut-o pe Lilith. Exista cateva contradictii, dar hai sa spunem ca a fost prima femeie creata.Ea a refuzat sa-i fie subordonata pentru simplul fapt ca era barbat, astfel ea a fost alungata din Gradina si a ajuns sa se marite cu Satan. Bineinteles, Dumnezeu fiind omniscient si omnipotent a stiu ca toate astea se vor intampla, fiind creata pentru a da un exemplu generatiei urmatoare de femei pentru a nu isi lua in calcul intelectul si nu-si permite sa se gandeasca ca sunt egale cu barbatii.

* ca sa nu mai spun ca biblia este plina de pasaje in care femeile sunt infertile, Sarai fiind una dintre ele, in mod ciudat barbatii nu sunt niciodata infertili.Sarai il trimit pe Avraam la Hagar pentru a face copii cu acesta, iar acesta se supune smerit fara a putea refuza o astfel de propunere.

2.Societatea:este si ea inca o piedica, sa nu credeti ca am ceva cu barbatii doar ca incerc sa va arat ce diferente se fac, barbatul poate mereu sa faca ceea ce poate face o femeie, poate fi bucatar, poate lucra intr-un coafor si poate fi femeie de serviciu, chiar si secretara...

3.Sport:mda...barbatul este mai puternic, nu cred ca este la fel de popular fodbalul de femei in comparatie cu cel de barbati...

4.casnicie:barbatul, daca inseala este iertat de sotie si de cei din jur, fiin considerat un lucru ormal, femeia insa daca inseala este considerata o mare,mare c*rva.

*Parerea mea, daca aveti alte parere puteti scrie :)...

^Exit


Una dintre persoanele pe care le vedeai mereu cu zambetul pe buze, una dintre persoanele pe care le puteai numi cu adevarat "aptimiste", una dintre persoanele pe care nu le poti uita din cauza lucrurilor pe care le-a lasat in urma, una dintre persoanele care au plecat la Cer, Exit pe numele sau Costin, era un tanar de 17 ani din Bucuresti, invata in liceul teoretic Ion Barbu era un exemplu si inca este un exemplu pentru toti tinerii din Romania si din toata lumea, a murit dintr-o prostie, o prostie care l-a costat viata si care a lasat in urma sute,mii de lacrimi.

Exit, avea foarte multi prieteni care nu-l vor uita niciodata, va ramane vesnic in gandul prietenilor lui si al familiei sale.

Rest in peace, Exit !