31 ian. 2011

Deci...NU .




Nu, nu urasc pe nimeni, de fapt eu n`am nimic cu nimeni, de ce spun asta? Pentru ca ceea ce scriu aici este considerat si inteles gresit, unii oameni chiar au pareri, mai aicide ce`i drept...dar au, iar eu sunt una dintre persoanele alea .






Pentru ca acum, sper, ca am lamurit pe toata lumea, deci pot sa incep postarea propriu-zisa .




In principiu n`am un subiect anume de discutat, o sa aberez pur si simplu, imi place asta .




Azi o sa vorbesc despre mine, bine..nu de mine..de toti adolescentii..de toti ei si eu fac parte din ei...[ce logica :O], deci...dupa cum se stie prea bine conceptia "copiii sunt din ce in ce mai proasti" a inceput sa se adevereasca, gen..eu sunt a 9-a, iar profesorii spun ca suntem cea mai proasta generatie EVER, drept urmare am facut o corelatie [da,s tiu ce`i aia...], mai saptamanile trecute am fost cu profa` de muzica sa facem pregatire pentru cor, a avut o ora mai "libera", libera in sensu` ca era la clasa mica, dar spuf! copiii aia sunt niste diavoli...pe langa faptu` ca`s obraznici grav..mai sunt si prosti de put.




Imi plac copiii, chiar imi sunt simpatici...cum isi sunt si pisicile, dar astia erau prea idioti, i-d-i-o-t-i . atata prostie si dobitocenie intr`o singura clasa mai rar, ca sa nu mai zic...copii de clasa a6-a cu belciuge`n bot, spranceana si rahaturi gen...deja ma simt depasita, nu am nimic cu astea, dar sa fi asa retard ca parinte sa`ti vezi copilul practic distrus...ca`l pierzi din mana si zici ceva gen "da`l in cacat...e viata/corpu`/soarta lui, da`l in pizdosenia ma`sii...a stai eu sunt ma`sa"...ma, nu vreau sa par incuiata si idioata si ca vreau sa raman incredibil de "comunista" [da, stiu ce inseamna si asta], dar lucrurile astea nu le vad normal .




Pe sistemu` "hai sa ne`o punem in baia de la gradinita" .