27 ian. 2011

REVOLUTIIIIE ! sau nu .


1. Foarte pipi pe calculatoru` meu .


2."femeia, fiinta pura, o iubesti doar pentru ceea ce este"...rahat, cine cacat a zis asa ceva ?!


Bai, deci oamenii astia sunt imposibili, femeia este fiinta fara de pacat, pura, blanda, delicata, orodonata, inteligenta, incapabila sa faca ceva rau...in ce viata ?!



Am inceput sa scriu asta, pentru ca..nu doar o data, de mai multe ori, o persoana mi`a zis ca femeia este delicata si asa ar trebui sa ramana, dar nu...ea este ca nuca`n perete ma, muci in fasole, bata`n balta...si tot asa, de un rahat toate astea ?! De cand e barbatu`, intelegator, curajos, impunator prin simplul fapt ca`i sincer si repctuos, de cand ma, de cand ?! de niciodata, toti sunt la fel, toti sunt o apa si`un pamant, totiii..fara exceptie, toti sunt badarani, porci, idioti, falsi cu un singur scop...bine mai multe, si daca se gaseste cate un frustrat care sa`mi zica "auzi draga, dar de exceptii tu n`ai auzit, exceptii auzi?! exceptii!" eu o sa`i zic "da` unde te crezi bai frankfrud al 6-lea? intr`un basm cu un print pe cal alb care salveaza o printesa virgina de 25 de ani ?! Uite ca nu esti, pac!" . Femeia este pentru un singur lucru, bine...mai multe :


1. curatenie

2. mancare

3. perpetuarea speciei

4. satisfacerea masculului de langa, fara noi ati fi niste poponari, amiiin!


Bun, nici femeia nu`i mai sfanta, tot ce`am zis mai sus se aplica si aici, femeia cauta acelasi lucru peste tot, bine..nu`i doar unu` : 30 cm, portofelu` plin si fara bale va rog...si ce crezi..nu prea se gasesc d`astia prin zona..


Ma, si toata conceptia asta...de femeie perfecta..curata, inteligenta, pura si intelegatoare...si barbat afectuos, intelegator, priceput in toate...nu exista, deci nu, pur si simplu` nu, pentru ca..deci nu . nu..


23 ian. 2011

Lucruri in care ma regasesc . [titlu` inspirat...]






Paaai, nu stiu despre ce sa scriu, nu stiu ...de fapt, starea asta de "nu stiu" pentru mine e un lucru cert...la modu` asta mi se intampla meeeereu . [amiiin]

Pe langa faptul ca deja ma depaseste orice discutie pe blog, pentru ca sunt intr`o pana continua de idee...si pentru simplul fapt ca nu am mai patit nimic interesant, nimic care sa ma faca sa am idei...adica, sunt doar nervoasa, nu ca as vrea, dar are grija..absolut toata lumea s`o faca, in cacat...nu asta vroiam sa spun aici, indubitabil .

Am ajuns sa ma enervez din orice, absolut din orice, adica...nu ca as vrea, sau ca am as avea motive, am momente in care nu mai suport sa mi se zica nimic .

Deeeci, trecand pestre problemele mele "adolescentine" etc etc [urasc scuza asta...], o sa incepe postarea cu adevarat..sau nu :-< . Ce`mi place, pentru ca da...stiu, am mai avut o postare de genu`, dar lucrurile se mai schimba alea alea, bun .



"Trandafiri sunt rosii,violetele sunt mov,dar iubirea mea e de toate culorile."...asta nu e una dintre preferintele mele, bun, urasc "declaratiile de dragoste"...




Galben...culoarea asta ma deprimaaaaaa .


Verde mai mult decat genial . [am spus !]


Ideologia, extravirgin, evident, convenabil, indispensabil...cuvintele cu multe consoane, le adoricesc.


Urasc cuvantu` "adoricesc"


[am nimiiiic fara tineeeee, si tot ce`i mai frumos in viata mea e doar din vina taaa...melodia asta ma obsedeaza ]



Vreau si eu un tatuaj, tata a zis ca refuza sa creada ca am zis asta, dar vreau! vreau! vreau!


Vreau o pisica, mica...mare, nu conteaza. poate sa fie si neagra, si alba, si gri si orice alta culoare, o vreau !


In rest nu mai vreau nimic, imi plac pisicile si tatuajele si tatuajele cu pisici negre pe incheietura .


Urasc cand ma irit...nu suport chestia asta :...


Imi plac textele alea micute cu semnificatii pentru toti si pentru toate .


Imi plac pozele/imaginile editate cu nuante de verde/albastru..


Imi plac persoanele sincere, chiar imi plac, imi place sa fiu jignita..sa mi se spuna`n fata ce nu ar trebui sa fac..poate asa reusesc sa schimb ceva ...sau nu :-" .


Imi place brerea, nu credeam c`o s`o zic, dar chiar e buna ..berea .


Imi plac semintele alea in punga albastra 8->, sunt dependenta de ele, o sa ajung la dezintoxicare..


Imi plac unghiile mele, albastre, decat la o mana


Imi plac fluturii si libelulele ..


Imi plac inimioarele mici si negre, sunt simpatice


Imi place aracetul


Imi plac persoanele care fac ceva, te supara, te intreaba ce ai si continua sa faca lucrul ala, pai de ce cacat mai te "implici" daca oricum nu`ti pasa?!


Ma enerveaza vlad, ma enerveaza pentru ca..n`am motiv, ma enerveaza pur si simplu, e..asa...[nu, nu exista cuvantu` asta, da` il folosesc] nebucuros, nu`l multumeste nimic...ma..intristeaza, indispune, enerveaza :-L .
Crestfallen .: scrie despre mine
Crestfallen .:
^Sprite .: ok )
Crestfallen . is typing...
Crestfallen .: eu glumeam, te scuip
^Sprite .: chiar scriu..