31 iul. 2010

Partea a 3-a

[-Am zis sa fi la mine, dar nu la 9 dimineata, stii cat de crunta mi se pare dimineata...spuse ea incercd sa deschida ochii.
- Esti foarte lenesa, aproape ca ma molipsesti, se apropie de ea si ii inconjura usor soldurile pe la spate.]

Clarissa facu ochii mari :
-De ce, ma rog ? Somnul este singurul lucru pozitiv din viata mea.
- Ma ai pe mine, zise Jack.
- Si muzica mea, adauga ea.
- Muzica noastra, o corecta el.
- Eu scriu versurile, accentua ea. Si tot eu le cant.
- Si cu cine le-ai canta daca eu si baietii nu le-m sprijini?
Nu avea de gand sa-i raneasca sentimentele, numai ca stia ca acel grup nu insemna absolut nimic. Ea era starul oride de cate ori apareau la cate o petrecere, nu Jack si grupul lui.
Ea casca zgomotos si dansa putin prin gradina din fata casei.
O privi printre gene. Era o fire dificila, mai tot timpul il tinea in deruta. Ii placea foarte mult, chiar daca era suparata din cauza acelor legaturi de familie celebre.
-Vrei sa facem o plimbare ? o intreba el. Un hamburger ? [na ca stiu sa scriu, ce buna sunt >:)]
- Nu, multumesc, spuse ea trang de fusta scurta de blugi.
- S-atunci ce vrei sa facem ?
- Am avut impresia ca ai spus ca ai tai sunt plecati in week-end .
- Asa si e .
- Atunci de ce nu mergem inauntru sa facem ceva ? N-o sa te mananc.
- Mi-ar placea sa o faci, spuse el zambind si ridicandu-se de jos.
- Jack, ofta ea credeam ca n-o sa mi-o ceri niciodata.
Se intreba daca nu-l tachina, caci Clarissa flirta cu el din ziua in care se cunoscusera, cu trei luni in urma, dar, de fiecare data cand el facea o miscare, ea il indeparta .
- Hai, spuse el. Inauntru. Si o sa-ti arat cine cere .
- As vrea sa-mi arati camera ta, spuse ea.
Repede el se gandi daca nu era acolo ceva care sa-l faca sa se simta stanjenitor. Hotara in sine lui ca totul e in ordine.
Camera lui era intr-o dezordine totala, abia daca se mai putea zari podeaua.
- La naiba ! exlama ea . Eram sigura ca stai intr-o cocina totala.
Prinzand-o pe la spate, trecu mainile peste sanii ei mici, neacoperiti de sutien, sub triciul larg.
Ea nu-l respinse, din contra, statea nemiscata lasandu-l sa simta ceea ce dorise atata timp.
Eractia lui era gata sa explodeze, dar o vazu introcandu`se spre el .
- Vrei sa i faci ? intreba ea si ochii ureau neobisnuit de sclipitori.
Daca vroia sa o faca ? Ii iesea fum prin urechi de cand incerca sa para indiferent. In exterios era Domnu Rece, iar in interior era nervos ca naiba.
- Vrei? insista ea si ochii de culoarea umbrei i-i fixau pe ai lui,
- Da, izbuti el sa ingane.
- si eu, spuse ea tragandu-i tricoul incet, peste cap .


Va urma :> .

28 iul. 2010

Partea a 2-a

Jade, căci asa se numea ea, cunoscuse un celebru fotograf care ii spusese ca isi doreşte foarte tare sa îi imortalizeze chipul copilăros, ceea ce era pentru ea o portita pentru ca scapa de gandurile care îi întunecă mintea, gîndul ca acel ticălos, oribil, avar, teribil de încrezut cum îi spunea acum, o înşelase atîta timp, iar ea cu o naivitate ieşită din comun îl credea de fiecare data, nu îi venea sa creadă.
Acceptind propunerea lui Antonio se hotărî sa-si facă o schimbare, s-a vopsit satena, ea fiind blonda natural, insa parea mai matura asa.
-Bellissima, îi spuse acesta cu ochii sclipind vazandu-i frumuseţea radianta, mă orbeşti !
- Antonio, spuse ea aparandu-i un zambet seducator ! Nu te-am mai văzut de o viaţa !
- Bella, asa-i ca vi cu mine la o petrecere ? intreba sigur de răspuns.
După cum se aştepta, aceasta răspunse afirmativ, iar a 2-a zi se întîlnira pentru a discuta despre apariţia la ziua de naştere a unei celebre actriţei, trecută de 40 de ani, afirma ca împlinise 35 de ani, Mellody, avea o fiica de 16 ani, cu o personalitate pierdută, pană la vîrsta de 10 ani trăise cu mama ei, dar mama ei intrase intr-o depresie cruntă si ea fu` luată în custodie de tata lui Mellody, bunicul fetei, care o crescuse pană în prezent, mama ei nu prezenta interes pentru copila nici după ce depăşi acea treaptă grea a vieţii. Mellody avea o personalitate puternica si un apetit sexual chiar mai mare de cat propriul ego, însă nu apareau chiar asa multe informaţii în presa despre aventurile si amanţii ei. Clarissa împlinise de curînd 16 ani si era adesea tachinata la scoala pentru ciudatul ei aspect, canta intr-o trupa rock, iar chitaristul acestei trupe ii facea avansuri, ea avand grija sa profite de simpatia baiatului, cu parul multicolor si hainele bizare se facea cunoscuta printre tinerii normali cu vise legate de Hollywood, si ea isi dorea acelasi lucru, doar ca nu o arata, nu spunea niciodata de mama ei si nu profita de acest lucru, isi ura mama, ii ura dorinta de afirmare, dorinta de a ramane vesnic in ochii admiratorilor, a barbatilor mai exact, pana sa fie luata de bunicul ei, copilaria mai exact, era pustiita de droguri, barbati, faima si in unele cazuri saracie. Mama ei era mai mult plecata, fiind mereu cu bone sau impartita prin casele prietenilor de familie, astfel devenind o tanara inchisa in ea si usor sceptica in priviinta persoanelor cu gand bun asupra ei .
-La dracu` ! Spuse ea repede si aruncand-i o privire iute chitaristului. De ce nu esti in stare sa inveti o afurisita de melodie..? Acesta o privi sec si ii raspunse amar:
- Poate pentru ca unii nu vad din muzica neaparat un viitor, doar un hobby !
- Mda...aceasta realiza ca exagerase, Jack avea dreptate, avea abia 16 ani si gandea la viitor, vroia ceva doar pentru ea. Poate maine te prezinti in fata casei mele, avem de discutat...
Continua sa cante si usor usor melodia suna din ce in ce mai bine.


A doua zi .

-Am zis sa fi la mine, dar nu la 9 dimineata, stii cat de crunta mi se pare dimineata...spuse ea incercd sa deschida ochii.
- Esti foarte lenesa, aproape ca ma molipsesti, se apropie de ea si ii inconjura usor soldurile pe la spate.

************************************************************************************


- Jade, scumpo, cum iti mai merge cu Mark ?
- Mort ! spuse ea trangand aer in piep, la tine, cum merge cu Jackie?
- Inca unul la pamant, hm... spuse el taios si dramatic.
Nu o mira, Antonio avea in fiecare luna alt prieten, iar dupa cum spunea el, toti il dezamageau.
- Era englez, spuse el ca si cand asta ar fi explicat totul.
- Pai...asta inseamna ca avem doi prieteni morti. De petrecere...mai spune-mi .
- Femeia aia o sa moara cand o sa te vada, bella, imbraca-te frumos.
O petrecere mare la Hollywood in prezenta lui Antonio era exact ceea ce-i trebuia. In mod obisnuit cuvantul "petrecere" aducea o supriza instantanee. Mark le evita, probabil nu dorea sa riste sa fie fotografiat in prezenta ei.
Ce ii spusese, oare, sotiei sale? Fusese surprinsi de nenumarate ori iesind impreuna din restaurante, de catre ziaristi. Cunoscandu-l pe Mark nu avea nicio indoiala ca o prezentase ca fiind o cunostiintaoarecare, iar aristocrata Lady Whitney trebuia sa fi crezut fiecare cuvintel. Mark si minciunile sale inteligente. Dumnezeule !



Va urma !

Creare site profesional


Informatii legate de : Creare site , realizare pagini web, servicii de dezvoltare web si optimizare site .
* La preturi avantajoase .
http://www.crearesiteprofesional.ro/

26 iul. 2010

Inca ceva .


Privesti, clipesti, gandesti, te apropii si ...atingi.

Masurand din priviri gandeste ca probabil nu intelege, isi spuse simplu "fetele, subiect complicat, in orice caz as pica la scoala daca am avea o materie despre...ele", de ce sunt asa complicate, gandii, nu isi putea raspunde, era inca una dintre acele intrebari fara raspuns, care-l secau usor si il lasau intr-o gandire profunda.

Bruc intra ea :

-Ah`, ce zi...m-au sunat de la birou, ii urasc, doar cretini, de ce oare sunt singura normala, acele hoaste batrane m-ar manca din priviri si slava Domnului ca nu au sageti in priviri...altfel as fi ...moarta acum. Il privi asteptand un raspuns.

- Ei bine, asemenea concluzii puteau fi trese doar de tine...spuse nonsalant si o privi intr-un fel ciudat.

- Asta inseamna ca sunt imprevizibila, rase, sau e doar vaga mea impresie ?
- Asta inseamna ca, lua o mica pauza, respira si spuse usor : ...ca, habar nu am cum de te cunosc asa de bine .

- Tind sa cred ca este doar o mica scorneala, adesea ii spunea englez coltos, deoarece era usor sec, tipic si oarecum prea serios, el numind-o "americanca tipica".


Ea era un model de succes si de curand renuntase la faima si restul lucrurilor pe care in general nu le putea suporta in viata de vedeta, printre care acei jurnalisti curiosi, fanii mult prea insistenti si barbati cu mult tupeu, trecuse usor peste 30 de ani si lucra la firma fratelui ei, om de afaceri casatorit avand 5 copii din 3 casatorii diferite, il cunoscuse pe el in Africa, el fiind fotograf de succes ii facea fotografiile pentru un nou calendar, ce presupunea a fii un mare succes in viata vedetei.

El...era un lord englez, traind in majoritatea timpului in Anglia, cu o sotie si 3 copii, dupa discutii lungi in noapte, cam dupa o saptamana, si-a adus aminte, vag, de acea sotie si oarecum de copii.

Cu toate astea au continuat, cum putuse sa-i creada toate acele minciuni "eu si sotia mea traim doar cu numele...pentru copii" , rasunandu-i parca si acum in minte si multe alte conversatii in care el, barbat trecut de 50 de ani, insa cu un aspect matur si inspirand sexualitate, undeva la un metru optzeci, bine facut, jucand in timpul liber tenis si uneori golf, desigur, acesta pasiune pentru tenis nu era provocata de spot si de acele costumase minuscule purtate de domnisoare, sau doamne, fiind cunoscut in lumea buna drept barbatul cu sex ratacitor, o amagea adesea, spunandu-i ca se vor casatorii si cel mai probabil vor avea un cumplu public.


Se apropie de ea, o strange usor, insa tot filmul este intrerupt brutal, parca, de ea :

-Mirosi ca o camila, cum il putuse suporta, nu intelegea, era prea mult...

- Ma poti imbaia, iar dupa masandu-ma cu uleiuri parfumate voi ramane al tau pe veci, ii spuse, iar imediat acestra il privii ucigator, provocandu-i scarba, "cum am putut trai cu asemenea monstru...timp de 6 ani"

- Iti voi pregatii baia, spuse cu o privire plina de dispret si cu o voce pitigaiata.

- Ai putea sa-mi aduci ceva de baut, ii spune cu un zambet de hiena jalnica.


Plecand , leganandu-si usor soldurile perfecte, pleca spre baie si dand drumu la apa fierbinte, gandind macabru, imaginandu-l pe el intrand plin de incredere tresarind . Porni spre bucatarie, pregatindu-i bautura, el nu suporta paharele de plastic si cuburile de geata in bautura, ea ii turna bautura intr-un pahat de plastic punand 3 cuburi de gheata. El se duse in baie, dandu-si jos hainele pasi in in cada.

- Iisuse Hristoase ! striga iesind imediat. E fiarta !

- Imi pare rau, murmura ea dandu-i paharul.

- Ce-i asta, spuse el acuzator, stii ca nu suport asemenea vulgaritati !

- Vai de mine, spuse ea fara niciun sentiment.

Varand mana in buzunar ea scose articolol de ziar in care aparea sotia lui, tinand in brate cel mai micut lord.

- ah`, spuse calm, e o greseala de tipar, era copilul fretelui meu.

El o mintise des ca nu mai intretine relatii cu sotia sa si ea l-a crezut de fiecare data...

Probabil o credea proasta. Si de ce nu? Doar asa se purtase in ultimii 6 ani. Se spropie de el si il saruta, insa intr-un moment de neatentie il musca pana ii dadu sangele.

- Maniaca afurisita ce esti ! striga el

- Mincinos afurisit, era copilul fratelui tau?! Asta-i veche de cand lumea !

Ajungand in pragul usii, mai arunca o privire in urma. Urmarea cu satisfactie urmale de dinti ramase si sangele picuran.

-Adio, bai asta, ma duc sa iau cina, cand ma intorc...sa nu te mai gasesc aici, nici pe tine, nici pe vreun lucru de-al tau in viata mea.

Intra-devar, intorcandu-se dupa 3 ceasuri el nu mai era acolo, dupa ce s-au despartit a aflat ca o insela cu tot orasul. De ce nu-i spusese nimeni nimic? Scuza generala era ca n-ar fi fost frumos, atata timp cat erau impreuna.

Se simtea umilita, pacalita...iar cel mai bun remediu era plecarea ei din oras, asa a si facut.


Va urma...