9 apr. 2011

Uneori ma simt proasta, sunt!


Nu, nu`i experienta mea, nu`i vorba despre mine..nu ma regasesc in povestea asta, pur si simplu ma simt frustrata de persoanele care nu pot sa zica "in puta mea, lasa`ma in pace, m`am saturat de tine! nu ti`am cerut o parerea, nu mai comenta despre inteligenta/aspectul meu fizic/comprotamentul meu. Nu esti mama, nu esti tata, prieten cu mine si nici nu ne`o punem ca sa`ti pese de cum arat! da`te`n rahat de bou infect!" . Ok, nu zic nu, nu zic ca atunci cand incerci sa fi calm e ceva rau, zic doar ca atunci cand devi mult mult prea calm si accepti orice si esti luat de prost...chiar esti un prost .


Cele 2 categorii :


1. Iubitii prosti, aia chiar permit prea multe.


Ex1 : Prietenul meu si`a pus`o cu verisoara/sora/prietena mea. Era beat. Il iert .

Ba proasto, femeile sunt facute ca sa indure? sa fie la cratita ?! Imi faci rasa de rusine, si pe mine si pe ma`ta si pe bunica`ta si toate femeile din lumea asta!!! Da`i papuci si da`l dracu` de futacios infect. Ok, m`am enervat putin 8- .


Ex1 : Iubitu vreau niste cercei..stii, n`am bani..mama nu`mi da, poti sa mi cumperi tu :-s ?

Retardare pe fata, esti proasta tu ca esti o cersetoare, o curva, o interesata si o infecta + saracie.



Ex3 : Iesim afara? R: ah` mi`e rau, mi`a fatat pisica pe care n`o am, sunt bolnava, nu ma lasa mama, am o stare aiurea, simt ca lesin daca ma ridic! E ok daca se intampla asta o data, dar daca se repeta si se repeta, repeta iar, inca odata si tot asa e deja suspecta treaba, mai ales daca tu esti suficient de molau si milog ca sa te rogi sa iasa afara si ea sa iasa in scarba, pentru ca in esenta ei i s`a acrit de tine si vrea sa`si bage ce n`are`n toata relatia voastra, chiar vrea...dar nu poate .


2. Prostii din nastere .


Ex1 : FAAAA! Esti urata!

Eu pot sa ma aranjez, sa slabesc, sa ma imbrac mai bine, tu esti prost! ce poti face? Asa ca lasa`ma in cacat in pace, arat cum vreau si cum imi place. Hai sictir!


Ex2 : Eu sunt sentimentala, eu nu suport sa se tipe la mine, nu pot sa suport stresul, lesin in ratb si plang daca iau 7

Daca iau 7 dau petrece!

Daca tipa cineva la mine tip si eu la el!

Daca sunt in stres ma simt in lumea mea!

Daca`s sentimentala..sunt beata.

Daca`s in ratb deschid geamurile si lesin din cauza mirosului, taxi!!!!