28 mai 2011

Deci in concluzie

...A venit caldura si au inceput sa iasa si tinerele perechi de porumbei afara, mai rau ca viermii dupa ploaie. Pur si simplu`i urasc!. Si nu, nu mi`au facut nimic, dar e imposibil sa gasesti o banca pe care sa nu gasesti vreo 2 lingai... Si acestea fiind zise : luati`va o camera.






Nu ca eu n`as face asta, dar acum ...ca`s singura e normal sa fiu frustrata, cel putin imi place sa cred ca`i normal. O sa ma razbun pe ciocolata si alte dulciuri, ma mai miram c`am luat 2 kg in 2 saptamani, dar nu`i bai, cu cat e curu` mai mare cu atat mai bine, este? Indubitabil si irevocabil si irefutabil si orice alt cuvant care se termina cu "abil".









Am observat ca baietii buni stau cu naspete, iar fetele bune stau cu naspeturi...gen, frate unde mama naibii v`ati gasit?! Alt motiv de frustrare. Pana o sa ma cuplez si eu cu un alt idiot...raman o frustrata!.


25 mai 2011

Scrisoare catre voi



Sclavilor.



In cacat, uneori nu va saturati sa pupati atat in cur persoane pe care oricum nu le suportati? Nu de alta, dar eu m-am saturat sa fiu pupata-n cur. E mai mult decat un apropo sau o sugetie.






Am observat ca tot mai multa lumea incearca sa le intre in gratii persoanelor care au ceva mai multi neuroni, bani, prieteni ca ei sau ceva mai putine kilograme.






Astazi mi s-a zis ca-s grasa, nu m-am simtit jignita, pentru ca nu ma simt. Arat mult prea bine, fara falsa modestie, daca tot sunt pupata-n cur macar sa ma conformez. Faza naspa e ca mi-a zis asta o persoana care din puntul meu de vedere [si al restului de populatie ce-o cunoaste/vede] ar trebui sa taca.



Nu ma iubesc, sunt nemultumita de mine, adica..mereu gasesc ceva la mine care nu-mi place, dar asta nu inseamna ca din frustrarea mea de copil retard incep sa-i jignesc pe restu, doar pentru ca arata mai bine ca mine, pentru ca nu exista . Ma accept si fara sa ii fac pe altii sa para inferiori mie.






Legat de sclavi, care-i placerea in a arata ca niste animale de companie. In fiecare grup de prieteni, e o persoana sau 2 [care sunt prietene pana cand moartea le va despartii, sau primu` baiat cu pla mare] , care..evident...conduc grupu` de sclavi, oi suprema. `ai de curu` meu, uneori simt nevoia sa ma exprim, nu simt nevoia sa mi se impuna s-o fac. Deci , treci si fa-mi ordine-n camera !.