13 aug. 2011

Virginitate!.













"Vreau sa fiu virgina pana la 17 ani..."


"De ce ? Cu ce te ajuta asta?"


"E...un moft."












Cam asa a sunat o discutie ieri, de ce cacat tre` sa fi virgina pana la o anumita varsta? Oricum nu stie mai nimeni, evident...daca esti o extracurvita care se fute cu juma` din liceu...e putin probabil sa se afle. Si daca se afla?

Daca se afla se poate pune problema in 2 feluri;


1. Se afla ca nu esti virgina, iar tu ai mancat cacat si ai tinut sus si tare ca esti virgina, chiar daca nu era as asi nimeni nu te credea.


2. Se afla ca nu esti virgina si ca ce ai tu acolo nu mai este tocmai ceva micut, este ceva folosit, uzat si etc etc de juma de liceu, dar care-i problema? Iar aici intervine problema simtirii, nu toti o avem...mie`mi place sa cred ca ma simt , te simti prost? Te simti mandra? Te simti vorbita, folosita, barfita?



Unele fac sex din placere, altele din nevoie, altele ..pentru ca asa e normal, asa fac restu oilor...si noi fiind oameni tragem la turma. Viata dulce de liceu. Sau nu.



De cateva zile ma uit la un serial, iar la un moment dat personajul principal, e o ea, era pe cale sa-si piarda virginitatea...si a zis ceva foarte inteligent "azi sunt virgina, maine nu o sa mai fiu", ei bine...asta se numeste logica. Poate pare o replica..simpla si etc, dar nu`i asa. Atunci cand zici ca "gata nu mai vreaus a fiu virgina" e clar ca nu mai ai cum sa te intorci la punctu` ala la care erai, evident...nici inainte nu aveai ceva. Deci...tre` sa pierzi ceva..ca sa castigi altceva, dar de ce e asa important sa fi virgina?

Propria integritate?


Respectul de sine?


Gura lumii?







Cu ce ajuta virginitatea intr-un final? Nu scrie in fruntea nimanui ca este sau nu, asta o sustinem singuri, iar aici ajungem la fetele care mint ca-s virgine. De ce fac asta?


Pentru ca :

1. le pare rau ca au facut`o .


2. realizeaza ca vor fi vorbite.


3. au impresia ca virginele sunt mai cautate, desi ele au fost si nu le-a pasat de asta.




E mai bine virgina? Sau nu?

Evident m-am gandit sa fac o mica listuta cu avantaje si dezavantaje.


E bine pentru ca :

1. experimentezi lucruri noi.


2.simti lucruri noi.


3.ai altfel de relatii, relatii care se pot numi relatii.




Nu e bine pentru ca :
1. nu mai esti tocmai pura, iar pe unele le deranjeaza chestia asta.


2. se poate afla...si nu-i tocmai placut, evident...in unele grupulete este placut.



3. nu ai de un sa stii ca respectivu` nu are cine stie ce boala etc si te mai culegi si cu asa ceva [evident, daca nu este folosit prezervativul, iar din cate am auzit nu toti au placerea de-al folosii]


4. sarcini nedorite, nimeni nu vrea o sarcina la 16-17 ani.



Deci in concluzie, nu am o concluzie, virginitatea e buna si nu e buna din diverse motive, cred ca toti le au pe ale lor.