12 mar. 2011

Relatii .




Atunci cand totul devine din ce in ce mai rau, atunci cand toti parca intervin intre voi, atunci cand vezi in el orice alta persoana obisnuita, atunci cand il vezi on si nu ai niciun chef sa`l bagi in seama, atunci cand iti spune ca te iubeste, iar tu ramai rece ca si cand ti`ar fi zis..orice, atunci e momentul sa`i zici ca totul s`a sfarsit .












De ce atunci cand incerci sa uiti tot ce tine de el, de trecut, de momente, de locuri, de amintire, de priviri, graseli...totul pare mult mai conturat, mai clar, atunci cand pierzi totul pare limpede, exact cand pierzi realizezi ca tot ce`ai avut si n`ai pretuit a disparut si nu vei mai avea niciodata acel ceva. Oare asta`i motivul pentru care toti suferim in urma unei pierderi, regretul ca n`am profitat la momentul care a trebuit, regretam c`am avut si nu ne`a pasat, am avut si am pierdut.






Cel mai rau sentiment e atunci cand tu suferi si el...el nu are nimic, trec luni..tu tot la el te gandesti si el deja a depasit etapa si e intr`o relatie, iar tu esti frustrata si realizezi ca esti o proasta care nu poate uita un prost si un nimic, pentru ca asta este el pentru tine..un nimic, dar e nimicul tau si`l iubesti, sau nu...dar macar simti ceva pentru el, asta pana cand dai de unu` mai bun si totu`i ok la inceput, iar dupa ex-ul apare iar prin peisaj, asta se numeste "inselare gandita"...pentru ca fizic poate n`o faci...dar sigur o gandesti.



Ce se intampla atunci cand crezi ca nu ti la el, dar afli ca vorbeste cu o fosta prietena, se intalneste cu el, discuta mereu pe mess cu ea...esti geloasa, de ce? doar nu ti la el...sau poate o faci si nu`ti dai seama. Ce faci atunci cand o fata mai draguta decat tine apare prin zona si discuta cu el, rad impreuna, au subiecte comune de discutie, apare paranoia si certurile fara motiv...pentru ca el poate vede`n ea decat o amica buna, iar ea in fata ta e o curva, o mare curva, mai ales daca`i prietena ta si se da la el [cel putin in imaginatia ta] atunci e o super curva...e o c-u-r-v-a . C U R V A . Chiar daca ea n`are intentii cu el, tot o curva ramane, pana dispare din peisaj...



Cand prietnul lui cel mai bun incepe sa para mai atragator decat el, cand prietenul lui asculta muzica pe care o asculti tu, e pasionat de fotografie si spune mereu cat de bine arati si cat ii place cum te imbraci, cand prietenul lui cel mai bun nu mai e "prietenul lui cel mai bun" si devine "baiatul simpatic care are lucruri in comun cu mine"...atunci e o problema grava, pentru ca tu niciodata n`ar trebui sa renunti la prietenul tau pentru prietenul lui cel mai bun, pestru ca asta te transforma intr`o curva cu sentimente incerte...

9 mar. 2011

Ce se intampla atunci cand nu mai e ?

nimic, nu se intampla nimic, cand nu mai e ...apare starea aia de lipsa, lipsa pe care inainte n`o simteai si pe care n`o intelegeai...pentru ca lipsa`i lipsa si asta e...de la un timp am vazut ca moritatea cunostiintelor mele vor relatii serioasa, bazate pe incredere si sinceritate, iubire si daruire, speranta, inceput, sentiment si nu in ultimu` rand...sex .
De ce pana sa ai o relatie nu incepe nimeni "vai ce dor mi`e de ex-ulesc, de cand nu l`am avzut, ai vazut cu cur are =p~ sfanta maica precista"...evident, nu, si nimeni...adica nicio fata normala n`o sa se mire de curu` unui baiar, asta fabulez eu doar...ca de obicei.
Atunci cand termini o relatie iti dai seama cat de proste sti si cat de ratard ai fost cand ai pus sentimente pentru un nimic, o scursura, un plex, un idiot prost, subdezvoltat, lipsit de ccea ce se numeste "sentiment", asta o spune cineva care este parasit, niciodata unu` care a dat papucii, ala care a dat papucii zice "nu ne mai intelegeam, consider ca asta e mai bine pentru respectivu`, nu vreaus a`l ranesc, nu eram demna de sentimentele lui sincere" NICIODATA ! Da` niciodata nu gandeste asta, spune doar ca sa para inimos si sufletis...da` e acelasi lucru, si si si .

Faza cu parasitu` si replica atat de evident "n`o sa ma mai indragostesc niciodata, imi bag putaaa" [plangand cu suspine]...bdufyer...frateeee, peste juma` de ora te`ai "indragostit de altcineva" pe sistemu`

1)Locatie : Chat FaceBook
Ora : 17:00

Ea : Cine esti ?????? De ce mi`ai dat add, vrei sa ma violezi?! o nuuu, nu face asa ceva !!
El : Mrrrr, `ai stiu ca ma vrei

2) locatie : Chat Facebook
Ora : 17:02

Ea : deci vrei sa fim impreuna?
El : pentru eternitate, iubito!

3) Locatie : Chat FaceBook
Ora : 17:04

Ea : mi`ai tradat increderea, dupa atata timp...ti`ai abtut joc de mine, de sentimentele mele...te urasc si te iubesc in acelasi timp!
El : Curva dracu`! m`ai inselat cu prietenu` meu !

7 mar. 2011

Pe sistemu : mori in cacat .

Am realizat ca majoritatea injuraturilor contin 3 mari categorii :
1. mame
2. morti
3. organe
Si ce credeti, toate cele 3 categorii formeaza o alta injuratura. Si eu injur, si nu sunt mandra de asta, fu...asea .
Evident, toti injura, toti jignesc, toti ii fac pe altii asa cum sunt ei...si eu fac asta, pentru ca si eu fac parte din gruparea aia suspecta "toata lumea" [logica :O] .
Consider ca toti avem o injuratura preferata, o chestie pe care o zicem cand ne enervam...ar trebui sa dau exemple ? da...o s`o fac si o sa ma simt ...satisfacuta si malefica, tipic .


1. Sa moara pestii mei
2. Sa`mi tund broasca
3. Sa`mi bag obiectu` muncii
4. Le ai cu tinutu`n mana, tinea`mi`ai madularu`n palme..
5. Tuna`r`ar si fulge`r`ar tunetele si fulgerele
6. Da`r`ar sa dea in grijania si ceapa ma`tii
7. Sa`mi bag dick-ul .
8. asta`i a mea : Iisuseeeeee!
9. Mori in cacat/ de ziua ta/ de craciun.
si as putea continua, maica`ta ce mai face :>, mai intreaba de mine :>:> ?

Injuraturile sunt ceva nativ, cum e desfacutu` sutienului...luatu` de buci, sarutul si tot asa, nimeni nu invata astea, astea vin pe moment, ori esti bun la asta..ori nu.