11 apr. 2011

Diverse



^Trufă. Şx: adi ? ^Trufă. Şx: tie ti se pare ca am o viata imprastiata ? Viorel .: ti-ai gasit pe cin sa-ntrebi Viorel .: nu ma simt in masura sa raspund ^Trufă. Şx: ok..



Da, nici eu nu stiu stiu daca am o viata imprastiata, nu ma simt in masura sa`mi raspund .

Unele persoane stiu ce au, eu nu am nimic .


De ce atunci cand am vreau sa arunc acel lucru, iar cand nu`l mai am il vreau..asa se intampla mereu, dar cel putin stiu ca nu regret asta, chiar nu regret!


Unele persoane regreta ceea ce fac, eu nu fac asta, pentru ca atunci cand iau o decizie stiu de ce`o iau .


Regretele creaza frustrari, la fel ca jocurile sau laba...te inchid in tine si te fac sa sa ramai o persoana incuiata .


Consider ca eu sunt o persoana deschisa, sper ca sunt..altfel as regreta ca sunt si as fi o frustrata . Sunt fristrata, dar prefer sa spun ca nu`s . Ca fiecare .


Uneori imi place primavara, e cald..oarecum, e soare...sunt flori, ceru`i albastru..etc etc, siroposenii . Mie`mi plac florile, mai ales alea care put, imi plac pentru ca arata cum poate renaste un lucru din nimic . Ca oamenii, asa`s si florile, dupa o perioada grea reinvie .Cum sunt florile dupa iarna, daca as citi asta as avea o voce de copil prost, pentru ca de la un timp ma sentimentalizez extrem de repede, nu pot sa ma inteleg. Nu mai plangeti in fata mea, o sa plang si eu .


Sentimentele reprezinta, cel putin din punctul meu de vedere, faptul ca suntem prosti, inapti si incapabili sa ne stapanim . Atunci cand plangem prea multe sentimente, frustrari, etc etc dau p`afara...mai ales atunci cand plangi fara motiv si te intreaba cineva "De ce plangi?" si razand "Nu stiu.."

Eu, te cautam odata, dar nu ma vedeai, si ma intristaaai, azi am incercat sa`ti spun ca nu mai am cuuum sa merg pe`acel druum . Melodie fara sens...ma face sa bocesc, plang fara motiv...toti fac asta, daca`i in particular e bine, daca o faci de fata cu toti e penibil .Multe chestii`s penibile, eu sunt prea serioasa ca sa fiu penibila, iar atunci cand nu`s serioasa sunt ori perversa ori proasta, n`am timp sa fiu penibila .