28 sept. 2011

Futai.

  Ceea ce iubesc la scrisu` pe blog e lipsa chestiei care cenzureaza. Deci respectand spiritul turmei supreme : pula, pizda, pula, pizda, futai,...hm`...organe sexuale, testicule, penis, ne-yo, tate, sani, uger, pizdish....astea :D.

Revenind. Revenind la nimic, m-am gandit sa scriu, pentru ca nu am mai scris de muuuuuuuuuult, mult, mult, mult . in concluzie..mult. Toate persoanele care au blog fac postari asa...gen "ce cacat, n-am mai scris de o eternitate, ia sa scriu si eu un cacat de nimic". Mi-a zis cineva ca folosesc prea des cuvantu` "cacat", stiu ca-i ciudat, dar face parte din vocabularul meu fundamental, de baza si extrem de uzual. Pizza. In cacat..nu mai am idei. 
Apropo de idei.
M-am hotarat, doar eu, sa fac greva, dat fiind faptul ca ai mei colegi de clasa/liceu nu au tupeu sa faca greva alaturi de mine. Pai in cacat. Cate teste dam intr-o saptamana? Si-n plus...macar daca am pleca dupa teste acasa. Dar nu, porstilor, stati in clasa si rezolvati ecuatii de gradul 2 intre orele 7-8. Si asa faceti exact pizda toata ziua, asta pentru ca aveti un program de cacat.
Sunt racita. Drept urmare...rpofa de sport s-a gandit sa ma puna sa dau probele pulii. Chiar are impresia ca pot sa fug in starea asta? R : Da. DA. Cum sa nu?!
Fa! Esti proasta? Sunt un ren in europa. In Romania. Bucuresti mai exact. In luna septembrie.

Apropo de asta.
De cand sunt testele predictuve asa fucking grele?!
Trebuia sa avem adunari gen : 2+8. Sau "definiti genul epic". Sau "masa moleculara a oxigenului".


Ah`...am terminat.