14 iul. 2011

In cacat.



M-am saturat, da pe afara, de atata nesimtire. Bai baiatule, eu iti inteleg lipsa, varsta, hormonii, etc. dar...Baiete esti prost, iar eu nu sunt o curva
Pe-un trotuar! .










Si acestea fiind spuse orice fata isi doreste ca baiatul pe care`l place s`o vada altfel de cum este ea in realitate, iar asta se aplica si baietilor, chiar daca ei nu or sa se schimbe NICIODATA [ma pis pe "niciodata sa nu spui "niciodata" " AMIN!]





Ne vedem joi, ne vedeeeem joiii, sau poate nu. De ce cacat tre` sa spui mereu o data exacta, poate n-am chef in ziua aia chiar daca`n urma cu doua zile am zis ca am chef, lumea se schimba, in general in rau, dar asta e, si tu asta care zici ca x-ulescu` s`a schimbat si`l vrei inapoi, si tu te-ai schimbat, si tu ti-ai batut joc, poate-i razbunarea naturii. Repet, fix EU m-am gasit sa vorbesc despre "Schimbat", nu-i lapte`n frigider, iar banii, ciorapii si sapca ta nu-s calorifer. De cand cacat se lasa banii sau sapca pe calorifer :-?? ? De niciodata.










Vara asta nu vreau sa mai dorm acasa, si atunci ies afara, e vant si este vara, iar ceru`mi spune fugi ca eu platesc...vara asta am sa ma indragostesc, vara asta am sa ma indragostesc de tine. Nu, nu de tine :-" .





Urat. Fetesti?





Urat!.










Vreau sa ajung la radio, s`auda`o tara`ntreaga cine`s eu, ba nu. nu vreau . Asta ar inseamna sa nu`mi pese ca toti ma vad, ca stiu cum sunt, ca nu pot sa ma ascund si ca nu pot sa fiu doar eu, sa ma cunosc doar eu. As fi...goala.




Oricum, curvelor cu drag va spun sunteti triste mereu, curvele vor suferii singuratatea din zori de zi. Iar pe tine, pe tine te urasc! Nu te vreau azi.






Acestea fiind spuse am platit o noapte, pot sa fac orice cu tine !



11 iul. 2011

Fetelor,nu mai vreau sa vad buci :).



Care`i faza cu pozele semi-nud pe fais buc? Adica eu inteleg lipsa persoanelor care te plac pentru ceea ce esti, dar totusiiiii .



M-am saturat sa vad buci, sunci "plate", tate "sculate" la viata de push-up. Cred ca perioada asta ar trebui atribuita varstei de 12 ani, cand toate pipitele se vad plate sau invers si complexate si simt nevoia unor pareri pozitive legate de corpul lor, evident asta nu ajuta cu nimic, dar ele continua si uite asa apar pedofilii.



Continuand, iar cand apare persoana aia, care le zice pe fata, gen "daca nu`ti faci poza la cur nu te simti bine?", ele iau foc. Bineinteles, exista si masculi care`si pozeaza patratelele inexistente...deciiiiii.






Deci in concluzie, nu vreau sa mai vad bucus, am si eu.

10 iul. 2011

Ei bine...

...Am observat ca tot mai multi baieti au inceput sa nege ceea ce fac cel mai des si ceea ce este, de fapt, pentru ei un hobby.





Chiar ma intreb de ce? Ieri m-am uitat la un film [ Hall pass, simpatic filmu,` nu mi se pare ceva "mama, mama", dar e ok...] in care 2 barbati etc etc, mari pute-palmisti primesc un concediu de la neveste, totu` bine si frumos, pana cand realizeza ca acel "adevar" si nu prea cum ca atunci cand te casatoresti si ai parte de sex regulat incepi sa renunti la laba, ei bine nu-i chiar asa, iar cand ei realizeaza asta isi dau seama ca au nevoie urgenta de "pizda straina" si uite asa din barbati perfecti etc etc, devin niste pulalai slabi, bineinteles ca ei n-au curaj sa faca asta, unul dintre ei din pura intamplare reuseste sa dea niste...in fine, in cacat :, iar celalat saracu` refuza bartai ...organu` feminin in ultimul moment, de ce? Poate amintirile, poate constinta, poate respectu` de sine, poate respectul pentru nevasta`sa care era cat pe ce sa si-o puna fara pic de regret, oricum el n-ar fi aflat, pentru ca noi, in comparatie cu barbatii stim sa tinem asta doar pentru noi, in schimb barbatii fac parte din 2 categorii :



1. Barbatii care inseala si se afla.



2. Barbatii care inseala si nu se afla, asta pentru ca au putinul respect sa tina pentru ei, deaoarece voi...baietii, barfiti mult mai mult decat noi, barfiti mult, prost si neadevarat. Adica...se da cu presupusu`. Gen "uite-o p`aia, hai sa ma dau la ea!" ea-l refuza, deci e curva, deci in concluzie el a futut`o, si multe altele care evident n-au avut loc, doar in imaginatia lui, iar mai nou si a prietenilor lor, dar faza dura e ca fata e virgina, iar dupa un timp se combina cu un prieten de`al raposatului, care afla ca`i virgina, dar dupa ce "afla" ea nu mai e, astfel si prietenii lui , inclusiv raposatu` afla ca e virgina, dar ce`i mai importatnt, ca a futut`o, dar nimanui nu-i pasa ca raposatu` a mintit, tuturor le pasa de faptu` ca ea nu mai e virgina...











Revenind la primu` subiect, iar laba revine`n viata baiatului care a spus ca a facut`o cu ea, pentru ca ea a aflat si i-a dat papucii, dupa ce, evident, i-a dat 10 000 de sanse inainte.


Fetele e proaste, dar baietii e si mai prosti !.