12 mai 2011

Urăsc persoanele ...



...false . De ce pulă de cal nu recunoşti in căcat ca eşti proastă, curvă, ca puţi, ca inspiri futai, ca eşti...tu . Adică inteleg, adevarul e grele, dar macar nu mai incerca să pari ceea ce nu eşti. Eu una mă accept, daca ma accept pe mine pot să-i accept şi pe ceilalţi . Zic .


...inteligente . Nu că aş avea ceva cu ăştia care învaţa mai mult, ba chiar din contră...ii multumesc colegei mele Maria . Dacă n-ar fi fost ea ar fi trebui sa învăţ..ceea ce nu prea fac, doar in momente de criză..gen teze . Nu pot să-i pun inteligenţa la îndoiala . Aşea, urăsc persoanele care nu sunt inteligente, dar se cred...aş avea atâtea exemple de dat, dar totuşi..azi n-o să jignesc pe nimeni . Chiar nu ..




...perfecte . Deci chiar nu exista persoane perfecte, ăia frumoşi sunt implicit proşti, iar aia inteligenţi sunt uraţi . Evident..exista si excepţii, adică eu . Sunt persoane care au puţin din ambele, iar asta-i perfect..aproape perfect. Dacă am fi toţi perfecţi nu ar mai exista ceartă, invidie...chestii de genu'...ceear ce ar fi plictisitor.







...plictisitoare. Adică pula mea, unii vorbesc mult, aşa ca mine, unii vorbesc mult si prost, asa ca mine, altii vorbesc, mult, prost si fara să-i pese cuiva. Şi eu vorbesc mult, dar când văd că exagerey..termin, aberez...dar cu limită, unii nu au acest cuvânt in vocabular, n-am să dau exemple, n-ar fi etic .


...care se bagă-n seamă. E ok ca te bagi in seamă cu cineva cu care-ţi ţine, e aiurea să incerci să-ţi faci un anturaj aşa, să incerci să te implici undeva unde chiar n-ai ce cauta.

...agitate. Ai o problemă. Pare că nu are soluţie, deci dacă nu are soluţie de ce căcat incerci s-o rezolvi...nu mai bine te calmezi si incerci să faci in aşa fel încât să nu mai fie aşa rau ?


...nepăsătoare. În căcat, eşti corigent la 10 materii si te doare fix in cur . Totuşi, nu yice nimeni sa faci ca mine..n-o sa zic cum, dar totuţi incerci să inveţi, dar mai rau decât aştia sunt aia care imploră milă, gen...ştim cu toţii că eşti inap dar totuşi..nici măcar nu incerci să faci ceva ca sa nu mai fi aşa..



...etc, etc, etc.








Se poate spune si asa.

De ce atunci cand cineva are o relatie ratata tre` sa fie si restu relatiilor compromise. Adica..bun, poti sa fi suparat..o perioada, dar asta nu inseamna ca tre` s ate rezbuni pe restul persoanelor cu care vei fi pentru o relatie care s`a terminat urat ...daca am face toti asa am avea doar relatii de suprafata .


Cel mai urat e ca fix eu m`am gasit sa vorbesc despre asta...dar o sa ma schimb, iar idiotu` ala care a spus "nu poti sa te schimbi asa..pur si simplu, tre` sa treaca ani", uite eu sunt mai rapida. De azi ma schimb. De azi fac ce vreau. Bine..nu de azi..de maine. Am nevoie de pregatire .


Cel mai aiurea e cand trebuie sa renunti la tine pentru ce ti`a facut cineva, si problema e ca nu vrei..dar parca acea parte buna din tine a plecat odata cu acea persoana...ci nu prea mai ai cum s`o iei inapoi. Cred ca asta`i pactul unei relatii. Daca te atasezi ajungi ca ultimu` prost.


Legat de atasat...de ce atunci cand ai o relatie tre` sa iubesti, s ate ti la acea persoana, sa te atasezi de ea/el...pentru asta exista animale de companie. Caini .


Dar asta nu inseamna ca nu poti sa ai o relatie bazata pe sentimente, sinceritate, iubire si alte cacaturi de genu`. Cred ca inainte de astea tre` sa existe incredere, altel...ajungi ca restu` prostilor sentimentali.


Cred ca m`am contrazis si iar, si iar in postarea asta..in fine, fetele sunt complicate :D .

In concluzie fostii put.


9 mai 2011




Cum scap de frustrari ?



complexe, preconceptii, idiotisme, ganduri rele, pesimism, incredere ?







Cum ??







Cum cacat sa ma schimb? Chiar imi doresc asta, vreau sa ma schimb...vreau sa fiu aia care nu vorbeste cu nimeni, vreau sa fiu aia care are incredere`n ea si nu`i pasa de restu`, vreaus a fiu aia care are note peste 7, vreau sa fiu ce`am fost .







Mi s`a zis in ultimu` timp ca m`am foarte schimbat, nu zic ca nu`i asa..pentru ca pentru prima data`n viata am crezut ce mi s`a zis si am zis in sinea mea : Da ba, asa e! Prostu` asta chiar are dreptate, dar daca el e prost si stie ceea ce art trebui sa stiu eu..atunci eu cum mai sunt ?







Cum cacat scap de frustrari ? De ce plm traiesc in trecut? De ce depinde de altii ca sa fiu fericita? De ce nu pot mai mult? Cand am renuntat sa fiu eu ? Cand...







Vreau sa cred ca eu sunt aia care fute viata, nu ea pe mine...NU !. Nu vreau sa cred ca sunt mai prejos decat altii...chiar nu vreau, dar poate incapatanarea unora`mi arata cat sunt ei mai buni fara de mine.







Ma simt frustrata, pentru ca nu mai sunt cum credeam odata ca sunt !.