14 mai 2010

Si cine spune?


Indubitabil, exact, logic, cuvinte des folosite de mine si care lasa un gust amar in urma dand impresia de o simpla aroganta.
Probabil, doar o persoana care nu ma cunoaste, chiar si asa nu cred ca exista acel specimen suficient de dotat mintal incat sa'mi inteleaga reactiile, sa ma inteleaga pe mine, deoarece nici eu nu ma inteleg.
Folosind cuvinte care nu sunt tocmai cuvinte din masa fundamentala a vocabularului arat ca sunt fraiera, sunt, oare de ce? Pentru ca uneori le folosesc in exces, aratand astfel cat sunt de aroganta, figuranta, incredibil de plina de mine.
Asta fiind eu, recunosc ca pun sentimente pentru orice/oricine, chiar daca nu merita. Plang din orice, plang la comanda, am fata de copil cuminte, insa nu sunt asa, sau sunt? In comparatie cu altii "da"!
Si...cine spune asta??
Eu!
Cine esti tu, ma rog?
Sunt cine am eu chef!

In alta ordine de idei sunt perfect normala, sau macar asa cred. Nu sunt genu' de persoana : traiesc in lumea mea, am id "pastile_colorate", nu iubesc cafeaua, nu fumez excesiv doar de dragul de a parea "interesanta", recunosc ca imi iubesc familia si nu bag chestii gen "tata e un comunist" doar pentru a parea la fel ca altii, nu spun ca sunt deosebita cand nu sunt, nu spun ca sunt ciudata sunt ca toti cei din jurul meu, sunt o copie, xerox.
Am invatat trei cuvinte in engleza si le folosesc in draci, doar, doar ma observa si pe mine cineva, what the fuck???
Sunt rockertita, de ce? Pentru ca asa a spus o fetita de 7 ani . [Copii mereu spun adevarul]
Da' de ce mama dracu vb despre mine?
Pentru ca e blogu' meu si fac ce vreau pe el :>...

10 mai 2010

Va iubesc, tampitilor!


Timp de atatia ani, mi-ati fost ca o familie, va iubesc, nu credeam ca o sa va zic, dar sunteti si sper sa ramaneti niste persoane importante pentru mine.
Imi aduc aminte cum in clasa 1, am venit mica, uratica, timida, infricosata si dornica de a aflat cat mai multe lucruri in clasa intai C, da, dar asa erati toti, mici, urati si prosti, cu voi am petrecut cele mai frumoase momente, am incercat sa va cunosc pe fiecare in parte si uneori mi-am luat la revedere de la unii si au venit altii.

Imi aduc aminte cand Florin s-a scapat de el, cand a inceput Ghita sa planga ca a luat locul 2, cand Fabian se dadea la Veronica, cand Daiana a zis ca are haina din blana de rata, cand venea Mat cu freza gen "lins de vaca", cand iulian a zis "o astept la usa si ii dau una-n cap" pentru profa de desen, cand am chiulit toti intr-a 6-a la engleza si ne-am bagat gecile, ghiozdanele, tot, in dulapuri [de parca nu se vedeau] si am sarit pe geam [nu aveam usa...nuuu], cand Maria i'a pocit numele lu' profu' de mate din Antof in Pantof, cand a murit domana profesoara de istorie si am fost toti unul langa altul, ne-am sprijinit si ne-am incurajat, cand a venit dirigu' la noi si radeam si continuam sa radem la fiecare ora, cand am invatat imnul clasei
"Daaaanga-laaaanga... laaaanga-daaanga...
Sună-n asfinţit talanga.
Şi de la păşune, iaca,
Tacticoasă, vine vaca.
Nu mai vrea să umble creanga.
Vine-acasă. Laaanga-daaaanga..."
Cand am venit cu 4 pisicute la scoala si nu ne-a zis nimeni [cu exceptia baietilor] nimic, cand am fumat cu voi prima tigara, cand am facut ca un tren dupa primul fum de trabuc, cand am zis ca o sa ma imbat la banchet [bineinteles ca nu o sa fac asa ceva >:)], cand am primit de la posta scolii un biletel de dragoste[vai Doamne] de la adrian, cand am iesit pe hol si m'am inrosit laaa el...ma abtin, cand am luat primul patru [istorie], cand ati ramas [ca prostii] corigenti la istorie si am fost toti unul langa altul, cand m'am ciufulit cu Maria, cand m'am gadit ca mai este doar o luna pana cand o sa mergem fiecare la licee diferite si doar o luna pana cand o sa renunt la aceasta familie.


Va iubesc maxim, grav, intens si profund !