25 aug. 2011

Deccciiiii



Cred ca o sa sterg postare de mai jos. ma sacaie. ma enerveaza. si etc.






Azi o sa vorbesc si o sa`mi spun absolut necesara mea parere despre prietenii adevarati, care evident si mai mult ca sigur, nu exista.






In general am auzit tot felul de aberatii pe subiectu` " Fetele nu au prietene adevarate, pentru ca sunt invidioase una pe cealalta, dar noi...baietii, avem prieteni buni" .



Nu. Nu-i asa, si simt nevoia constanta sa contrazic pe toata lumea, inclusiv pe mine.






Asta nu`i o regula. Prietenii adevarati nu exista, pentru ca si deoarece toti oamenii sunt la fel de javre. Pe sistemu "am ceva care`mi plac, dar dupa un timp prietenul meu are ceva nou care`mi place...acum, pentru ca`i noi". Deci cand de ex esti cu cineva, iar acel cineva e nou, misterios etc...e clar ca`i si interesant, dar dupa cateva saptamani nu mai e asa, incepi sa`i cunosti defectele si incepi sa cauti pe cineva care pare perfect. In fineee. Paranoia!






Prietenii in general te vor doar pentru ei, de preferat ei sa aiba pe cineva, dar tu nu. Tu sa fii acolo sa`l sustii, sa etc. Asa sunt si eu...sunt oarecum geloasa cand un prieten se cupleaza cu cineva si nu mai are timp de mine. Dar asta nu inseamna ca ma bag ca o psihopata si incerc sa-i despart. E treaba lor. Indubital.






Prietenii in general sunt prefacuti, baga cacaturi de la ei, mai ales baietii "ai vazut fratecum se uita aia la mine. [iar ea evident nici nu se uita la el, chiar din contra...il considera : prost, urat mirositor, arogant si plin de el] " etc etc. Iar el evident isi crede prietenul...asta pentru ca ea nu i`a spus nimic, gandindu`se ca nu vrea sa-i strice prietenia, cu toate ca ar fi preferat sa-l stie in casa decat pe strada cu o adunatura de prefacuti. Amin.






Dar...daca ea ii spune lui "uite, x-ulescu face aia si asa si asa si asa", iar el ca un macho ce e...tre` sa ceara explicatii si tot asa...iar prietenul lui baga imensa scuza "ne cunoastem de atatia ani, doar n-o sa ne certam pentru o pizda."...si nu se cearta cu el pentru o pizda, cu toate ca tine la ea si ea la el...si etc etc, prefera adunatura de javre.






Exact ca la noi, fetele. "Fata, ai vazut ce`a facut x-ulescu? mi-a pus mana pe cur [evident n-a facut-o, dar ea asa are impresia sau asa vrea sa fie] da-i papucii, nu-i bun ptr tine, nu te merita! o sa te insele cu prima catea in calduri, uite...e si zoofil" . Iar noi fetele preferam sa le credem p`alea de zic ca sunt prietenele noastre, cu toate ca-s niste curve frustrate si fac toate astea doar din invidie si tooot asa.






Deci prietenii adevarati nu exista, mereu exista ceva ascuns. Daca-i fata-baiat [prietenia] clar unu` are intentii ascunse. Daca-i fata-fata/ baiat-baiat clar exista invidie.






Deci [iar] cum o iei tot nu-i bine. Prieteniile put, iar singurele persoane in care poti avea incredere sunteti voi. [nu mereu :-"]