20 mar. 2011

Minciuni.


A mintit . Mintea. Te mintea. Tu`l credeai, pentru ca ..desi spunea`i ca n`ai incredere in el, toata speranta si increderea ta erau ale lui. I le`ai dat in momentul in care te`a mintit prima data. Te`a mintit spunandu`ti ca te..iubeste . Nu era asa grav, era o simpla minciuna, si tu ai mintit, l`ai mintit, dar nu l`ai mintit in legatura cu iubirea ta. El stia asta ? nu.


Se mintea pe sine, poate el chiar credea ca te iubeste, acum te minti...singura . Dar iti place, iti place sa crezi ca el era totul pentru tine si tu erai totul pentru el, o perioada, o peroada neinsemnata pentru altii, o perioada de neuitat pentru tine .


Ma, acu` sincer...de cand a devenit blogu` meu loc de bocit ? Habar n`am, probabil de atunci de cand am inceput sa scriu despre sentimentele altora, despre ale mele, despre tot ce aud, mi se spune si vad in fiecare zi .


Deci, in zile majoritatea zilelor trecute mi s`a spus ca postari au..sau nu, legatura cu mine, au legatura cu mine pentru ca eu le simt, eu le concep..eu le scriu, dar nu eu am patit tot ce scriu, sunt doar chestii pe care la visez noaptea si le scriu aici . Mai mult sau mai putin .