3 nov. 2011

Da.

Da,da. Stiu. Nu am mai scris de mult, asta nu pentru ca as avea alte prioritati din pricina carora, din moment ce sunt prioritati, sunt mult mai importante decat scrisul pe blog, am incetat sa mai scriu. Ba nu. De fapt asta e problema. Nu am mai scris pentru ca eu, eu, eu...a avut chestii mai preocupante decat scrisu`...dar faptul ca scriu nu inseamna ca nu mai am acele prioritati, inseamna ca mi-am adus aminte de blog..sau nu.

Am ajuns la concluzia ca blogul, pentru mine, este un loc al frustrarii, descarcarii psihologice si emotionale, fizice inca nu, nu pot sa rup blogul [si nici n-am sa-l sterg, nu ar fi chiar practic].

Continuad, de cele mai multe ori ma descarc aici, poate unii nu observa, pentru ca nu observa, altii nu vor, altii etc, cred ca-i singurul loc in care ma exprim cu adevarat asa cum vreau, si asta nu pentru ca mi-e frica sa ma exprim si-n fata persoanelor, pentru ca o fac, nu ma refer la acel gen de exprimat, ma refer la bucatica aia de adevar despre mine. 


Mi s-a spus ca vorbesc mult, ca povestesc mult, ca repet ceea ce povestesc, ceea ce sustin si evident in acest mod...si cred. Mi s-a spus ca din moment ce vorbesc si vorbesc mult sunt o persoana deschisa, o persoana usor de cunoscut, o persoana...persoana, pentru ca atunci cand esti persoana [dpmd] esti simpla, comuna, tipica, cu absolut nimic special si exact ca restul, altfel am fi cu totii denumiti in alte feluri, dar nu..toti suntem oameni/persoane...si suntem capabili sa gandim, sa simtim, sa sa sa...ceea ce ma depaseste, insa, este faptul ca desi suntem asa de tipici continuam sa spunem ca suntem diferiti, nu si din punctul meu de vedere [prin asta ma introduc pe mine in mareata grupare a oilor, de ex acum cred ca-s speciala, diferita si astea..doar pentru ca poate am o parere diferita de altii], consider ca oamenii sunt toti la fel, deci chiar daca vorbesc eu mult [si prost] nu cred ca-i necesar ca fiu cunoscuta pe baza acestui fapt. Poate sunt atatd e evidenta ca nici nu am ce sa arat, nu am ce sa fie cunoscut. Dar cu toate astea, sunt eu. Iar eu e doar una, cel putin in dimensiunea asta.

Seara buna :).