17 apr. 2010

Aia pe care ii iubesc maxim :X:X


->Ea e Rucs, cea mai noua prietena a mea, e o surioara mai mica :X, e o dulceata de fata si o iubesc maxim, este sensibila si ma hug-uieste maxim >:D<, te iubesc pentru ca esti surioara mea mai mica si desteapta cu o inima uriasa :X
5 mk















[roscata]
Miky, mami mea de cand eram mica :X:X, o iubesc maxim pentru ca mereu e langa mine si pentru ca este o prietena adevarata

Fabi, este cel mai bun, cuminte, linistit, destept si cel mai bun prieten pe care il poate avea oricine, e genul de persoana matura care te face sa razi cand esti suparat, care stie sa-ti spuna un lucru in momentul potrivit si care are ceva cu parul meu ;;).

Ade[Alice], este cea mai tampita, nebuna, de incredere, energica, gica contra persoana in viata, este genu' de persoana "pitic hiperactiv", o iubesc pentru ca este prietena mea, este o persoana de incredere si pentru ca e Ade :X.

Iuly, o iubesc pentru ca are mereu ceva de zic, ii zice lu' profu de mate ca pute, ii zice lu' profa de romana ca are probleme la mansarda si nu ii este frica de ce se va intampla, o iubesc pentru ca ma consoleaza cand am nevoie si nu ma freaca la icre sa-i spun de ce sunt suparata.

Maria, este o persoana de incredere, este fufi a mea si o iubesc maxim, o pot numii fara sa-mi fie teama sau lipsa de incredere "cea mai buna prietena ever", pot sa am incredere in ea si sa-i spun mereu ceea ce am pe inima, pot sa tip la ea fara sa ma astept ca o sa taca si nu o sa'mi zica nimic, din contra o sa tipe si ea la mine si o sa ma faca "proasta"...

Marius, cu toate ca mi-a suflat in lumanare in noaptea de Inviere pana m'au apucat toti nervi, are si el un loc aici, pentru ca este o persoana deosebita si pentru ca este de gasca si pentru ca atunci cand vreaus a vb cu el imi baga scuze de genu "imi fac tema, dnd"

Alina, daca ar puteam ar vorbii la telefon toata ziua cu mine, o iubesc pentru ca este nebuna si pentru ca are mereu un servetel pentru mine cand plang :X.

Valy, este colegul meu de banca, o sa-mi iau un mare capac cand o sa vada ce poza am pus, da' eu tot il tin aici :>.

Guran[Guru, Guri] este un vanator de muste inrait, este un porcoman, este un blond get pe get, da' tot colegu' meu bun ramane...

Niki, imi este ca un frate, stie sa ma asculte cu tpate ca da sfaturi de cacat, ramane un prieten bun >:D<. Adre, hug maxim >:D<, este cea mai scumpa, draguta persoana in viata, ai ce discuta cu ea si ma hug-uieste maxim >:D<, este cea mai buna prietena virtuala :*:*:* Dani[fratele meu], este cel mai bun frate, mai are si el momentele lui, da' cu toate astea nu as schimba nimic la el, il iubesc mult si este cel mai bun, cel mai dragut, cel mai scump frate din lume :*:* >:D<>:D< :* Dani[wonder, costel] este un fel de tatic al chat-ului, mereu vorbeste cu mine cand am o problema si imi da sfaturi >:D<>:D<

15 apr. 2010

Big Girls Don't cry!

Asa se numeste o melodie pe care o iubesc, si care este un motto pentru bine, fetele mari nu plang [baietii mari nu plang, este originalul], ma incurajeaza si atunci cand vreau sa plang si nu stiu ce sa fac ca sa ma abtin ascult melodia asta.
Bine, nu am scris asta pentru melodie, ideea in sine este ca nu trebuie sa plangi pentru toti pulifricii [scuzati-mi cuvantul :">], dar am sa mai scriu si despre sentimentele sincere pe care le aratam persoanelor la care tinem.


Sentiment

*Sentimentul este proces afectiv specific fiintei umane.
**Sentimentul este facultatea de a simtii, de a cunoaste, de a aprecia ceva.Constiinta.

Ai sentimente pentru o persoana pe care nu o cunosti?
-depinde de cretinitatea ta
-depinde de corasonu' tau :X
-depinde de puterea sentimentelor pe care ti le provoaca acel specimen

Ex : L-am vazut pe unu in statie la tranvai si m-am gandit la el o intreaga saptamana.

Ai sentimente diferite fata de prietenii, iubitul/iubita, parintii, animalul de casa, persoanele dupa strada, profesorii, colegii, jeg-urile si tot asa .

Frate, eu aberez acum...mai aberez mult? nu stiu :X...
Ai sentimente si pentru obiecte, eu imi iubesc hainele...

In concluzie ai sentimente pentru tot, iubesti chiar si copacu' la care isi face nevoile ciobanescul carpatin a lu' vecina'tu ;;).

14 apr. 2010

O zi in blugii mei!


5-30...nenorocitul de ceas suna, îmi vibrează perna, inima-mi tresare, mă trezesc pe jumătate si opresc acel zgomot, am ridic cu greu si dau o fugă...laaa baie :D, încep sa îmi fac dusul de dimineaţa care în general este rece [:x], mă spăl pe maini si pe fata, dau o fugă care sincer mă lasă rece, pană în camera mea si încep scormonitul în dulap :|...îmi scot jumătate de haine si după le arunc înapoi, îmi trag blugii, si încep sa mă imbrac uşor, uşor, am mîinile reci si mă ating pe spate, fir-ar el sa fie de sutien, îmi iau maieul sau tricoul si merg, iar la baie...mă întorc si îmi iau cămaşă după îmi iau vesta si mă duc iar la baie si rămîn acolo încă o jumătate de ora.

6-50, mă intalnesc cu Maria [:X:X, destaptaciunea mea, Fufiii], ne pupa [pe obraz] si asteptam vesnicul 139, ajungand la scoala colegii mei scumpi care mai de care tin discursuri sufletesti despre jucurile lor preferate[ nu vreau sa fac reclama, dar nici nu stiu ce jocuri, spun doar ca au trecut de perioada CS]...

dupa primele 2-3 ore, ne permitem sa luam o pauza de o ora si mergem in parcul dintre blocuri, astazi am avut un mare noroc, nu am facut 2 ore de romana, prin urmare Libertate frate, poate falcultate si viata de noapteee :X:X, azi am mers eu, Laur, Niki, Florin, dar dupa 10 minute si-a facut aparitia Maria si Alina [nebunoooo], am facut putin misto unu de altu si dupa o portie de ras ne-am hotarat sa plecam din parc, ne-am indreptat spre bancile dintre blocuri, Stefan[ Guri boss] si Gaby[Rembo jr.] au venit si practic a inceput distractia, am jucat un fel de Adevar si Provocare fara Adevar, am ras cu lacrimi, am pus porunci pana a inceput sa se faca frig si am plecat...

13-20, ajung acasa, ma dezbrac, ma spal pe maini si incep sa ma iau de Dani[cel mai bun si tampit frate din lume, il iubesc maxim :X:X], pentru ca aveam nervi si era doar el acasa...

14-48, Baiii grabeste-te!!
Sa vezi ce ne face mama...
Sunt in intarziere la 15-00 trebuie sa fiu la dentist, ajung si ma inatlnesc cu mama, sunt moarta de frica, genunchii imi tremura, FRICAAA, frica omule, dar...am scapat, luni trebuie sa merg iar.

16-12...ajung acasa dupa ce facem impreuna piata...stau la taclare cu mama, ii povestec ce am facut azi si ea imi tine o predica obijnuita, iti multumesc mama te iubesc pentru ca oricand am o problema sti sa-mi fi alaturi si inloc sa ma judeci ma sfatuiesti :X:X

18-14...acum scriu si imi sterg nasul, ma gandesc ce sa va intampla maine

18-15, blugii mei sunt aruncati pe scaun si asteapta sa fie bagati la spalat

O zi in blugii mei

13 apr. 2010

Am ramas eu in urma...


Dupa ce citesti postul asta te rog sa-mi dai definitia de comunista* .

Romania sau oricare alta tara, a ajuns in ultimul hal, de ce?
Din cauza proceniturilor care la 14-15 ani se dau "smecheri" ca stiu sa tranga-n piept [nu zic ca nu am facut-o si eu si spun ca nu as mai lua, este un moft, o "fita", ceva la care poti renunta cu vointa, este un nimic], se lauda ca pot bea 2 beri si dupa se pot da mari ninjalai, se lauda ca la 14-15 ani se babardesc, se lauda ca la 14-15 ani sunt corigenti la 5 materii si isi pierd vremea in mall[ cu toate ca nu cumpara nimic :">].

Zile trecute era pe chat [hug Adrenalin3 >:D< maxim], si am primit un pumn virtual si verbal de la o fetiţă de 13 ani "Nu vezi ce atitudine învechită ai", bineînţeles ca nu a sunat asa pentru ca în context apărea caractere care nu îşi avea locul, litere în cuvinte si cuvinte noi, ce nu apar în DEX [dicţionar explicativ al limbii romane]...litere pe care cred ca le ştiţi cu toţii si care apar tot mai mult în textele noastre "y", "k", "sh", "tz"
M-am gîndit sa scriu nişte cuvinte modificate de ... noi :
eo = eu, urăsc "eo"
K = ca, cu
yo = eu [yo_yo]
fatza = fata
shi = si
ji = si
pwp = pup, cred :-??
papusha = păpusă
boy = băiat
girl = fata
amn2 = amîndoi
hy = hi adică buna

Am scris si cîteva cuvinte în engleza monzolite sau nu...pe care toţi copii le cunosc si le folosesc în draci :)
Am scris si prescurtări de cuvinte pe care, am ajuns la concluzia, ca sunt un fel de cod pentru părinţi...

*Sa scrii corect este o fita.*

12 apr. 2010

Aberez :| !


Blogul meu, ce scriu in el,tot ceea ce fac este o aberatie. Ratiunea si gandirea mea sunt si ele aberante.
Despre ce scriu in blog, am un subiect anume?
-Nu! Aberez, doar...

Gandindu-ma mai bine, am realizat ca eu nu aberez, nu fac nimic aberant, scriu doar ceea ce imi trece prin minte, bineinteles ca in secunda trei mi-am pierdut ideea care parea foarte buna si care ar fi putut parea un post mai mare si astfel ajung sa aberez iar si iar si iar...seara, inainte sa ma culc, sa adorm sau cum vreti voi...ma gandec la ceva dragut si atunci TROSC!!! imi vin toate ideile...si nu ma mai ia somnu', uitati-va cu atentie, chiar acum aberez! Aberez mereu, cred .
Aberatii.blogspot.com
Sunt frumusel,
Sunt frumusel,
Sunt frumusel ,
Sau mai rog frumusica in cazu' meu :))
Eu aberez,
Eu aberez,
Eu aberez, prea mult as zice

Azi cica am jucat volei, volei este un sport care cere prea multa atentie, oricum intr-un meci de 10 minute imi iau vreo 3-4 mingii in cap , imi sar ochelarii, ma doare nasu' si aberez .

11 apr. 2010

Complexata,eu?!


"Nu ai complexe, nu esti om."
Alexandra.
Am eu complexe?
...probabil ca da sau poate ca nu...
Mama zice ca am...
Eu zic ca nu, sunt doar nemultumita de felul in care arat...este normal
Sau nu?

Dar...oare de unde am acele complexe?
...sunt persoane in jurul meu care ma fac sa ma simt aiurea in pielea mea
[Prima data am vrut sa scriu despre Statiunea Borsec...da' m-am razgandit, nu sunt suficient de matura pentru a aborda un asemenea subiect, mai bine aberez, asta e un talent de-al meu (B.s jr. stie :X:X)]

Complex = [definitie din DEX]- dar nu am gasit :|...

Sunt dezordonata, incerc sa-mi recitesc postu'[sfat de la Fabian]...si ma uit parca in scarba, pentru ca nu stiu sa fac un post calumea...plin deee...de toate

Si asta este un complex?
Faptul ca ma simt dezordonata?
Adevarul este ca parintii mei mereu mi-au spus ca sunt prea dezordonata pentru o fata...

Prefer sa arat asa decat sa fiu pupata-n cur!

Nu imi pasa!



Ti s-a întîmplat vreodată sa ai impresia ca totul se întîmpla din vina ta?
Ai vrut vreodată sa dai timpul înapoi si sa-ti repari greşelile...?

Ai spus vreodata ca nu îţi pasa, ca te-ai saturat de ce spun cei din jurul tău, ca nu îţi pasa cat greşeşti, pentru ca eşti om si toţi greşim, si nu îţi pasa de tot ceea ce se întîmpla?
Nici mie nu-mi mai pasa, de ce sa-mi pese?
Îi pasa cuiva de mine? De părerea mea? de ceea ce sunt?
Nu cred...
Poate o sa credeţi ca sunt melancolica si ca dramatizez, nu-mi mai pasa
Poate o sa credeţi ca nu am imaginatie...nu-mi mai pasa
Poate o sa credeţi ca nu ştiu sa-mi trăiesc viaţa, sincer, nu imi mai pasa
Poate o sa credeţi ca sunt nepăsătoare, asta e...
Poate o sa credeţi ca...nu-mi place viaţa, imi place, am si momente d'astea...
Poate credeţi ca am sa mai scriu la postarea asta, dar nu-mi mai pasa, nu mai scriu, nu mai am nicio idee...si nu-mi pasa!