17 feb. 2011

Alfabet


Nu stiu de cand blogul meu, pentru ca`i al meu, a devenit din "subiect orice" -> "adolescenta, oameni, sentimente"...etc etc [am racit, iar]


a -> alint, pentru noi fetele nu se gaseste nimeni care sa fie acolo intr`un memont greu, cand avem nevoie de un "alint" .

b -> bucurie, uneori chiar exista acest cuvant din toata sfera noastra de sentimente .

c -> curaj, cunosc tot rahatu` asta cu "baietii sunt mai curajosi, mai puterinici...nu te comporta ca o femeie/muiere/ fata etc etc", dar stim foarte bine ca de cele mai multe ori iesim din cele mai grele situatie datorita "curajului" de care dam dovada .

d -> daruire, ne daruim in absolut toate lucrurile pe care le facem, indiferent cat de greu ne este s`o facem .

e -> euforie, toata acea veselie care da p`afara, care ne acapareaza si ne face sa fim diferite de tot ceea ce ne inconjoara, ceea ce ne face "femei" sau "fete".

f ->fatada, actrite...suntem, da, chiar suntem, de ce? nu stiu .

g -> gandire, gandim...chiar daca nu se vede . [:D]

h -> haine, cele mai importante lucruri sau...nu .

i -> irezistibil, orice lucru delicat, roz, cu dantelute si tot asa...e absolut "irezistibil", dar si ei..care sunt atat de badarani siiii niste "elefanti intr`un magazin de portelanuri" ne sunt "irezistibili"

l -> lamentabil, asa ajungem uneori, sa lamentam absolut tot ce se intampla`n jurul nostru, sa ne invinuim si sa cautam modive pentru care am facut ceva ce n`am facut, logic? niciodata .

m ->memorabil, tot pentru noi e momorabil, chiar si atunci cand alunecam si cadem, chiar daca nu ne`a vazut nimeni, e momorabil...negativ vorbind .

n -> negativism, este? da, mereu .

o -> orietare, lipsa totala .

p -> putere, exista, mereu, cele mai "puternice" fiinte, sau nu?

r -> rabla ? "rabla" ajungem toate .

s -> scump, orice tine de noi e prea "scump" pentru ei .

t -> taranisme, unele chiar au prea mult carater d`asta in ele .

u -> uitare, toate ajungem in momentul acela de negatie in care vrem sa "uitam" totul .

v -> vestejit, sentiment.."vestejit", asta reprezentati toti la un moment dat .

z -> zambet, unde`i ?

13 feb. 2011

Hai sa discutam despre...


...SEX .


De ce e un subiect asa "infierbantat" din moment ce toata lumea o face...si furnicile o fac.


De la un timp am observat ca, bine, stiam deja, adica toata lumea stie ca atunci cand esti virgin [ca baiat] e ciudat si abia astepti s`o faci, iar ca fata e o binecuvantare sa o faci cat mai tarziu...de ce ?

De ce atunci cand o faci prima data trebuie sa fie ceva memorabil, doar o sa se intample si iar, si iar, si iar, si tot asa...pe sistemu` cu cat mai mult cu atat mai bine ?

De ce atunci cand o faci trebuie sa fie totu` perfect, admosfera, haine, flori, luminite etc etc, data viitoare o sa fie tot asa ? Nu, categoric nu, a 2-a oara, daca e cu aceeasi persoana o sa fi tavalita intr`un pat la unu` dintre voi acasa, dupa o sa te duci repede s ate speli si sa te`mbraci si o sa fugi acasa pretinzand ca ai fost la scoala.


De ce esti judecata daca nu mai esti virgina la 16 ani, iar ca baiat esti felicitat ?

De ce toata diferenta asta ?

De ce vad parintii un "sfarsit al lumii" daca fata lor nu mai este virgina si inca nu s`a casatorit, de ce se mandresc tatii cu "potenta" beietilor lor ?


De ce Este o intrebare asa de cautata si de ce toata lumea tine cont de ea, "cand ti`ai inceput viata sexuala?" , are importanta, scrie pe frunte fiecaruia ce si cum, cand si unde?...nu .


De ce intreb eu si raspund tot eu ?! Ciuuuudat .