7 mai 2011

De fiecare data tu ...

...intelegi ceea ce vrei sa intelegi.

...faci doar ceea ce vrei sa faci.


...minti, doar cand e impotriva adevarului meu .





Incapatanare!.




La dracu` cu ea de incapatanare. Impuls. Cred ca atunc cand faci o greseala de cele mai multe ori este o greseala facuta gresit, asa sunt greselile...facuta fara sa vrei, altfel n`ar mai fi greseli. Sau ar fi ? Nu, atunci ar fi...ar fi ce? Lucruri rele ? Da. Lucruri rele . Pai atunci de ce greselile sunt atat de certate, invinovatite, pedepsite? De ce? Doar n`a fost cu vointa ? Oricum nu ai cum sa le indrepti . Doar sunt greseli. Te`ai incapatanat sa crezi ca`i o greseala intentionata. Dar nu exista greseala intentionata. Exista doar tu si eu ...iar greselile noastre sunt doar ...trecut .




6 mai 2011

Ne place, place, place!.




Da, va place...o sa ma abtin ce [pla] va place . Habar n`am de ce pula mea abreviez organe. Tu n`ai ?! N`ai.









Am observat ca`n ultimu timp scriu decat atunci cand am o faza aiurea sau mult prea buna. Acu` realizez ca fiecare om are langa o persoana de tot cacatu`, adica plm...fiecare om are o parte rea, doar ca unii o arata mult prea mult.




Ex ? Curvele .







Curvele reprezinta pentru mine ...ceva gen politica. Daca nu poti s`o futi tu pe ea te fute ea pe tine, si nu, nu`i o partenera prea buna . Nu ca as avea ceva impotriva curvelor, cel putin atata timp cat nu`si arata fata de SuperSlut..e totu` perfect, adica na..toate fetele sunt curve, doar ca unele tin partea aia mai ascunsa .


Majoritatea oamenilor au inteles ca atunci cand ai o persoana de genu`n viata lor tre` sa le calci in picioare, sa treci peste ele si sa le arati ca tu in relatia asta esti CURVA. Esti ala care conduce, iar persoana care te enerveaza e un rahat si tre` sa faci sa`i arati si lui/ei asta.


De maine eu o sa fiu curva aici . :)

5 mai 2011

Hei, curvo !.







Nu, nu`mi retrag cuvantu` "curva" si nu, nu`mi parere rau si da..ma doare`n cur, absolut in cur, de absolut toata lumea care are ceva de comentat. Pur si simplu nu ma fute grija de absolut nimeni. Am hotarat sa ma pis pe toti retardatii care spun ceva acu ai peste 2 zile uita, chiar nu`mi pasa. Urasc oamenii care sunt falsi, care fac lucruri si se cred nevinovati.
Va urasc curvelor. Mai ales pe tine, da..pe tine. Te urasc pentru ceea ce esti, te urasc pentru ceea ce arati ca esti...in savoarea ta o curva.

Cand zic "curva" nu ma refer la sensu` de munca cinstita si onorabila, platita . Ma refer la curvele alea de prietene care sustin ca`ti sunt prietene. Absolut toate fetele au o prietena care`i curva. E in natura ei de curva sa fie curva. Curvo !.

Ai observat vreodata ca ai o prietena care`i extraordinar de falsa, profitoare, inapta, care pare proasta insa`i cu mult mai desteapta decat tine. Cand zic "destept" ma refer la persoana care stie ce vrea si face acel lucru, nu ma refer la persoana "inteligenta" care`i in stare sa acumuleze o informatie pe care mai tarziu s`o prelucreze. Curvele sunt doar destepte, inteligente...niciodata. Put de proaste !. Sunt proaste pentru ca nu se respecta pe sine si nu realizeaza ca`s curve, nici daca le bagi in ochi o foaie pe care scrie mare "CURVOOOO!!!" .
Deci in concluzie sunt si nesimtite. Iti cer lucruri, iar si iar, iar, iar,
iar, iar, iar,iar, iar, iar,iar, iar, iar,iar, iar, iar,iar, iar, iar,iar, iar, iar,iar, iar, iar,si iar..si tu nu poti sa refuzi..pentru ca`i prietena ta si nu`i poti face asta, dar ea ti`o face .