19 mai 2010

Ca intre prietene .


Ceea ce am sa scriu acum nu este dupa o poveste reala [simteste-te] .


Ca fete, ca prietene, ca intre noi ne spunem parerile despre...subiectul tabu "baietii", da acele specimene pe care noi, fetele, le...simpatizam, in fine.
Ne spunem parerile prietenelor cand observam un specimen care pur si simplu ne place...ne place, da!
Si prietena spune :
1. Nu e dragut, e nu stiu...
2. Da ai dreptate, e dragut .

Iar prietena care tine cu adevarat la tine va incepe sa se dea la acel specimen, din dragoste pentru prietena ei, stiind foarte bine care sunt atuurile ei, prietena nu observa ce ii face x-uleasca, cum se da la acel mascul tampit, retardat, lipsit de gusturi, animal, gorila, companzoi, porc, idiot. Nu observa nimic, pana cand cineva ii deschide ochii, iar x-uleasca continua sa faca acele avansuri fara ai pasa de semtimentele prietenei ei, iar dupa ce prietena pleaca suparata, dezamagita si lovita oarecum in orgoliu sau, acesta continua sa se comporte ca si cum nu ar fi facut nimic.
Dupa...cauta sa dea vina pe altii.

Urat, stiu!
Dar asta e cruntul adevar despre specia numita "femeie" .

18 mai 2010

Tu numai scrii nimic pe blogu' ala?


"Ai renuntat la blog?" Daca nu ai scris 2 zile nu inseamna ca am renuntat la blog, motiv pentru care m-am hotarat sa scriu despre ceva. Despre ce?
Inca nu am gasit subiectul, bineinteles ca am sa aberez, eu aberez mereu, acum aberez, ma iubesc .
Iubesc tot ceea ce ma inconjoara, de ce?
De branza.
Am sa enumar totusi cateva fiinte/obiecte la care tin/ador/iubesc...
In primul rand iubesc culorile
*verdele : dupa cum stiti [unii ma rog, simtiti-va ma] e culoarea mea preferata [o am si la mess], imi place pentru ca e mereu vesela, agitata, proaspata si totusi nu e prea tipatoare .
*negru : e negru .
*alb : ma imbrac in alb, ma simt ca un inger ca mama dracu' .

Iubesc florile :
*Crinii : simpli, putesc frumos, sunt simpatici, sunt minunati, altceva? Sunt perfecti.
*Trandafirii : cele mai comune flori, dupa "basina-porcului", toata lumea iubeste trandafirii, mergi la o intalnire, ce primesti? Trandafiri. Sunt frumosi ce-i drept, insa nu ma impresioneaza . [injurati-ma sentimentalilor, romanticilor]
*Ghiocelul : floarea mamicilor, copiii nu au salariu, copiii au alocatii [pe care nu le primesc, bineinteles], asa ca ei cumpara ghiocei, sunt ieftini, draguti si miros frumos.
*Zambile : nume de tiganca/magar.

Iubesc animalele :
*Pisicile : sunt animalele mele preferate, motivul? Sunt perfecte, nu latra, nu musca, nu te umplu de bale, sunt minunate, pana lasa par si trebuie sa le schimbi nisipul .
*Cainii : da, cainii sunt minunati, nu suport javrele mici care latra ca proastele, imi plac cainii de talie mai inalta si Lucky.
*Pestii : poti oricand sa-i scoti in lesa.
*Caii : sunt minunati, ii ador .

Iubesc baietii
*timizi : pana nu incep sa se ascunda dupa tine cand vad un "dulau" [baiat mai mare, gen periculos]
*feminizati : pana nu-mi fura balsamul, oja si fardurile.
*plini de ei : pana nu ma compara cu Magan.
*sportivi : pana nu ma inlocuieste cu o minge.
*duri : pana nu se cerata cu prietenul meu cel mai bun pe motivul "gelozia"

Imi iubesc prietenele
*mereu langa tine : pana nu ma bat la cap sa le spun tooooaaate problemele
*Utilizatorul cu numarul 076....te roaga sa-l contactezi : pai sa ma pupi in varfu' degetului mijlociu, ce sunt eu? Banca?
*perfecte : ce moment poate sa fie mai penibil ? Ala cand prietena ta s-a incurcat cu cea mai buna prietena.

Imi iubesc parintii :
*aici sunt prea multe de spus, asa ca ma rezum asta .

Cam astea ar fi...
Bineinteles, iubesc mai multe chestii, dar prefer sa raman aici.

16 mai 2010

Abureli .


Abureli, vorbesti cu cineva pe mess [zic] si incepi sa'i torni lucruri total neadevarat cu motivul "vreau sa par mai interesant", plictisitor, jumatate din lucrurile pe care le spui pe mess/net in general, sunt lucruri care nici macar nu te caracterizeaza, motivul ? Vreai sa pari mai interesant . Nu o sa neg...nici eu nu sunt ceea ce par, iar multe lucruri pe care le spun nu ma caracterizeaza, acest blog arata faptul ca am mai multe personalitati si nu stiu care dintre ele e cea care e cu adevarat a mea ...
Abureli, da, abureli, chestii pe care le spui fara sa gandesti, chestii pe care le spui si dupa te gandesti "de ce mama ei de treaba am zis asta?!"...dar niciodata cand minti nu ii spui respectivului prost care te-a crezut, ca ai mintit, ii spui in ultimul caz ca ai...glumit?
Ar mai fi si glumele, misto-urile pe seama unor personaje, unii sunt genu' "eu fac glume pe seama ta, tu sa nu faci glume cu mine, ca na, eu nu-ti permit".
Pozele dupa mess, cand faci cu cineva cunostinta, ai grija sa fie cat mai "originare" gugal, deviantArt, fais buc si tot asa , sau daca esti cat de cat bun/a, pui poze cu tine, dar sa fie cat mai "editate", mai bine facute, mai own-nate...
Bun, faza poze este gata si cea cu "glumitele", acum faza gigolo sau femeia fatala, ar fi o chestie gen : mama, am fost in ziua "x" la o petrecere mi-am tras'o cu jamatate din populatie, sunt jmecher!
Sau in cazul fetelor : I-am dat papucii, ce ratangiu, e cel mai popular din scoala si eu i'am dat papucii, oricum l'am inselat! [pe ton de manea]

Spunand astfel, lumea "virtuala" e plina de :
- intelectuali
-emo
-rock-eri
-bombe secsi
-barbati fatali
-englizii
-anti-manelisti
...etc.

***N'am gasit o imagine...