3 sept. 2010

Sunt rasista

Sursa : http://www.cocalari.com/ [poza]

Plecand de la : "sa fii alb si sa dai bani pe muzica de tigani?", m-am gandit sa scriu pe blog, bineinteles ca se poate sa va faceti o parere proasta despre mine, dar nu ma intereseaza, pur si simplu nu sufar rromii, si zic "rromi" pentru ca nu vreau sa jignesc ciorile.
Bun, am auzit foarte multe discutii despre faptul ca "nu toti sunt asa..."
E nu ?!
Ba toti sunt asa, asa au primit educatie, cand cauti un tigan unde`l gasesti?
R : la furat sau la cersit .
Sunt atatea posibilitati de lucru in Romania, de la r.e.b.u pana la muncitor cu sapa`n mana, cred ca este mult mai decent sa faci asta decat sa furi, sa cersesti, sa vinzi droguri, tigari etc.


Ce ma deranjeaza cel mai tare?

Daca e sa treci pe strada [mi s-a intamplat de nenumarate ori] e imposibil, mai ales daca sunt mai multi, sa nu-ti faca o remarca, gen : "fata, fata ai numar de telefon ?" "chiar daca as avea sigur nu ar avea credit sa ma suni", care-i urmatoarea replica? mama, decedatii mei, fundul meu...


Ti s-a intamplat sa gasesti mana unei specii de mamut urban bronzat la lustra, la tine in buzunar, geanta, etc. ? Ma rog..daca ai mai gasit`o .

Chestia e in felul urmator " Romania, romanii sunt hoti, inculti, needucati, prosti..mai si fura." Romanii ?! Tiganii, chiombule...


Mi-ar place sa fie ceva de genu` :

"uite`o cioara !"

PAC!!

" nu mai e cioaraaa!"
Ma, si stii care`i marea problema ?
Noi ii promovam, televiziunea ii promoveaza, cum sa chemi un manelar infect, semi-analfabet pentru a`i promova muzica, este ingrozitor.
Voi, astia care va dati mari romani, le ascultati muzica, va imbracati ca ei si sa va comportati ca niste ciori, cel putin nu mai ziceti ca sunteti romani, ciori improvizate .

31 aug. 2010

Partea a 5-a

“Ma faci sa te iubesc”
Ii spunea adesea ei, il credea, il privea si ii raspundea.
- Idiot nenorocit ! Proasta am fost, ma vrajea cu niste cuvinte nascocite si fara pic de adevar in ele . Il urasc, idiotu`…
- Siguuuur…il urasti, spuse Antoniu neincrezator .
- Da ! Il urasc, il urasc atat de tare ca as vrea sa-l omor, eu l-as omora…il urasc din toata inima, din toate fortele si din toata puterile .
- Si il iubesti in aceeasi masura !
- Taci !
- Tac…dar stii ca asa e, ii spuse privind`o in ochi .
- Ei, si ? Asta e..sunt o proasta si o sa raman o mare, mare prosta .
- Proasto !
- Tocmai am zis ca sunt, iar tu trebuia sa zici “Vai, Jade…dar stii ca nu-I asa, tu esti o fata pur si simplu mult prea naiva si increzatoare” , dar tu ce faci ?!
- Stii ca te iubesc…
- Nu ! nu stiu, nu mai stiu nimic .
- Ba stii, recunoste..
- Nu mai cred in voi, canalii nenorocite…
- Asta stiam, dar ma opresc la “voi” restul nu mai bag in seama .

Antonio era doar prietenul ei gay, o ajuta mereu, ii era aproape, il vedeam ceva mai mult de cat un prieten, ii era ca un frate.


Dupa lungi discutii s-ar hotarat sa plece, mai exact Antonio a vrut sa plece, incerca …dar Jade era mult prea incapatanata, nu vroiam sa-l uite…
Drumul spre casa lui Mellody a fost unul plin de rasete, glume si buna dispozitie . Ajunsi acolo au fost intampinati de Mellody, o privea cu invidie pe Jade, doar Jade avea abia 24 de ani, iar marea obsesie a lui Mellody era sa ramana vesnic pe sticla, sa straluceasca si sa ramana mereu tanara…ceea ce era imposibil, desigur, arata uimitor de bine la ce-i 43 de ani ai sai…tocmai din cauza asta a declarat ca ea implinea abia 36 de ani, era uimitoare. Agenta ei care se ocupa cu publicitatea stia prea bine asta, se gandea ca daca vreodata Mellody v-a ingadui sa apara intr-un film cu buget mai scazut ar soca publicul, arata minunat si fara tot acel machiaj initul .
Va urma .