9 feb. 2011

Femei


Frumusetea`i un blestem si cine zicea asta era un om inteligent, cum am ajuns la concluzia asta?

Nu stiu, sau ar trebui sa spun "nu stu`?! SAU!

Frumusetea`i un blestem ce`l au femeile, frumusetea feminina`i un blestem al dracului de iubit de..niste pute, n`am de gand sa va fac sa pareti mai mari, in fine .

Frumusetea, e un cuvant lung, are ceva vocale...mai multe nu doar "ceva" si niste consoane..atat imi inspira, cand zic "frumusete" ma gandesc la o bruneta..sau blonda, asta nu conteaza, ce`i in spate conteaza si cand zic "spate" ma refer la cur, da posterios, fund, dos..astea, pana la urma de ce`i asa iubit, spunea cineva...candva ca atunci cand stai c`o fata, sau femeie, nu saruti curul, fundul, dosul, spatele...conteaza asa tare ? Din punctul meu de vedere nu, dar conteaza.

Deci, frumusetea inseamna cur, asta am lamurit`o...toti cei care spun ca atunci cand ai spatele asigurat, pai cum cacat sa nu`l ai asigurat cand e bartai "airbag", da airbag, continuand, cand ma gandesc la frumusete ma gandesc la imaginea pusa practic si stabilita din instinc, barbatii fac astea, stau ca prostii si se mira, se mira la ceea ce vad zilnic, mai des chiar, de cateva ori pe zi, se mira si tac, tac dar se mira in continuare, chiar daca au o vaca de mana si cand zic vaca nu ma refer la faptu` ca`i potenta`n partea din fata..ca de`h, nu doar spatele trebuie protejat, ma refer la tipul ala proasta care suporta orice rahat din partea une`i pute, care sta si accepta sa fie jignita si tot asa, ma refer la idiotii aia care stau cu vacile de mana "vai iubirea vietii mele, ceee....stai ca nu`mi vine, ce...ce frumoasa esti azi" esti frumoasa dimineata, esti frumoasa cand dormi, esti frumoasa cand citesti, esti frumoasa cand gatesti, esti frumoasa si cand taci, in ..in puta mea .


De ce atunci cand spui "femei" toti barbatii spun "femeia, fiinta dificila" ?! Nu suntem dificile bai animalelor, voi sunteti idioti si nu intelegeti, altfel si noi am spune ca sunteti niste idioti, cretini care nu fac altceva decat sa se vaite incontinuu si sa aveti in permanenta ceva de comentat .


De ce vreti cu atata disperare o femeie, de ce spuneti ca nu aveti nevoie de noi, dar in acelasi timp spuneti ca femeile sunt totu`, de ce spuneti ca va puteti descurca fara noi, insa spuneti ca nu sunteti niste "servitori" ca sa faceti ceva prin casa, si cand zic de astia marii ma refer si la prostii astia mici, la adolescentii astia, putele de liceu...care se cred "vedete", pentru ca toate cocalarele si toti pitiponcii le sunt prieteni, oare ?

Pai da, "vedetele" noastre sunt niste ..niste .



Stiti care`i cel mai de pret bun al unei fete? Curul, dupa virginitate, dar stai..nimeni nu mai pune pret pe asa ceva, nici eu .


M`am gandit sa fac din postarea asta o aberatie ceva ma amestecata fata de restu`, la modu` vreau sa fie cu "de toate", vreau sa vorbesc despre adolescenta, taram al complexitatii eterne, da, complexitatea ma sinucideaza, ma macina pana in fundu` sufletului si`napoi, pentru ca toti..deci toti au ceva de care nu sunt multumiti, de la fata mea care mi se pare nu stu`...obrajii prea mari, ochii mici, buzele subtiri si nasu` prea conturat pana la corp, umerii mult prea lati pentru o fata, lipsa taliei, fundul aproape inexistent si picoarele..nu stu` ce au, vreau sa cred ca`s lungi si singurul lucru care`mi place la mine, doar ca uneori tind sa cred ca`i doar o speranta de care ma leg aiurea, fizic vorbind am zis ce ma deranjeaza la mine..comportamental ma deranjeaza ca uneori vorbesc extrem de mult si ca poate, defapt nu poate, sigur..spun lucrurile mult prea direct, mult prea...cum n`ar trebui, o fata trebuie sa fie ...mai sensibila si mai delicata, fix asta`mi lipseste mie, ma simt ca un "elefant intr`un magazin de portelanuri"..si poate chiar sunt.