19 mar. 2011


Azi am hotarat ca`mi voi strange parul, imi voi prinde bretonul si`mi voi da cu rujul rosu..pe care nu`l am, dar mama sigur are unul .



Asa`i si cu baietii, cand nu ai unul sigur are cineva unul, unul pe care sa`l imprumuti si tu. Dar nu totul e de imprumutat, odata ce l`ai imprumutat n`o sa`l mai dai inapoi, pentru ca acum e doar al tau. E al tau...stii asta, dar nu crezi, refuzi sa crezi ca poti avea ceva atat de..perfect. Pentru ca el e perfect, perfect pentru tine. L`ai imprumutat, l`ai lut pentru ca stii ca tu il vei folosii mai bine decat ea, mai bine decat oricine altcineva, pentru ca el e perfect pentru tine si tu esti perfecta pentru el. Asta`ti place sa crezi. El crede asta? Esti perfecta, azi, maine, esti perfecta in orice moment, cand dormi, cand vorbesti, cand il certi, cand esti cu el si restul lumii, cand il iubesti pentru ca`i perfectiune, idealul, speranta, dorinta ta..orice, doar e al tau! Este al tau pana ce iti va fi imprumutat...iar mai tarziu luat .


Dorinta ta de perfectiune, este cu totul asta acum, este dorinta de al lua inapoi, de`al recupera, pentru ca e tot al tau...sau nu mai e? A fost imprumutat, folosit, aruncat. La fel cum ai fost si tu .

A plecat...

..si n`a mai venit.




Nu stiu cine a plecat, dar in fiecare zi realizam ca o parte din noi dispare/apare...sentimente, amintiri, idei, relatii, cuvinte, sperante, iubiri...ganduri bune/rele...totul dispare sau apare mai repede decat te`ai astepta.




Asa a plecat si el, exact cand ea nu se astepta, intr`o zi de toamna, inceput de toamna, pentru ea era dragostea ei de`o vara, pentru el era distractia lui de`o vara . Trist . Dar aveau in comun un lucru : sentimente . Ambii pastrau sentimente unu` pentru celalalt, pentru ea in fiecare zi erau mai patrunzatoare, mai ample, mai puternice, mai vizibile..pentru el cu fiecare zi, fiecare dos, fiecare zambet aruncat pe strada din partea unei necunoscute apareau ca trecereai ei in umbra, nu`i pasa . Chiar nu`i pasa, nici de ea, nici de sentimentele ei . De ce ea era cea care suferea ? De ce ? Nu merita asta, dar timpul a trecut peste ea, peste sentimentele ei ce pareau fara margini, peste tot ce era umbra lui .




Anii au trecut si peste el, alte fete, alte sperante, alte amintiri, sentimente, idealuri aruncate. Parasite . Disparute . Uitate. Asa era si el, ca un obiect folosit, uzat...ajunsese uitat, acum tanjea dupa ceea ce avea, tanjea dupa ea, dupa amintirea ei, iar ea...ea il uitase .




Noi fetele, suntem asa : Avem o relatie, iubim, suntem parasite, suferim, uitam, mergem mai departe.


Iar baietii : au relatii, iubesc, parasesc, nu sufera, uita, nu merg mai departe, exact atunci cand au impresia ca nu exista nimeni pentru ei apare imaginea ei, ea ce a fost pentru el..idealul pierdut .




A iubit si a uitat .


A iubit si a pierdut .

18 mar. 2011

Raman la ideea mea ca nimeni nu te poate face mai deneficita decat te faci singura . In toata joaca de`a iubita..ajungi sa fi o curva slab conturata .




Relatii ajung la momentul : plictiseala, iar atunci..cel putin unul dintre cel doi ajunge sa insele.



Inselatul .







Pentru mine nu-i un obicei, e un sentiment, e o dorinta...si nu condamn pe nimeni care inseala, pentru ca atunci cand inseli e clar ca persoana de langa tine nu-ti ofera ceea ce ai nevoie.



Nimeni nu apartine nimanui, iar prin inselat, deci, nu pacalesti/minti pe nimeni. E doar o dorinta si ajunge sa fie o satisfactie.








17 mar. 2011

Ce`i mai rau decat inselatu`?


Sa afli ca ai fost inselata dupa ce relatia s`a sfarsit..pentru ca, in cacat, nu mai poti face nimic.


Ce poti face atunci ? Nimic. Nimic, pentru ca deja nu mai e treaba ta, adica e, dar nu se...doar tie ti se pare ca e, in realitate nu mai e, el are deja o relatie..tu nu, el nici nu mai stie de existenta ta, tu plangi mereu, el rade pe seama ta...tipic noua.


Ce se intampla cand treci pe unde..si`ti aduci aminte de el ? Sa fi sigura ca el nu face asta...pentru ca el nici nu stie cine esti..chiar daca ati petrecut o perioada impreuna, el te insela, catea !


Cand te inseala si maie sti cu el..ai toate motivele din lume sa faci ca o curva ce esti...sa il inseli si tu si dupa sa`i arunci asta in ochi si dupa sa`i zici calm dupa un sarut simpatic "habar n`ai ce`ai pierdut" si pleci incet si in ultimu` moment "BOULEEEE!" si pleci nervoasa, pentru ca esti nervoasa, chiar daca nu vrei sa arati..se vede dupa mersul tau..


Cel mai rau e atunci cand el stie ca suferi, e asa...ca un cutit in inima..ce zic eu cutit..topor! si te doare..te roade prin interiori..sinti un gol in stomac cand stii ca el stie ca`ti pasa de el...si nu`i pasa, chiar nu . NU ..la dracu`


Uneori, noi fetele...suntem penibile..ma roooog, mai mereu suntem, pentru simplul fapt ca vrem sa aratam ce simtim, dar nici sa aratam ca vrem sa aratam asta..complicat, dar nu prea. Si cand faci asta, arati ca o frustrata penibila..chiar aratam asa...Dupa fiecare despartire asteptam alea 2 saptamani de implorare continua "hai sa fim impreuna, dar te iubesc, te iubesc enorm, iubita..te ador!!!!" si tu ramai ferma pe pozitii si`n sinea ta "vai ce draguuuut :">:">"..si dupa astea 2 saptamani el se combina cu alta si tu ramai cu buza asa : :o3 .