31 mar. 2010

Comparatii: intre El si Ea


Stim cu totii ca baietii au avut mereu mai putine de facut si mai multe scuze in caz ca faceau ceva gresit, oare de ce??
Iata cateva exemple:
1.Religia: religia ne indeamna singura spre o oarecare diferenta, Biblia in unele pasaje este extrem de misogina :), de ce zic asta? pentru ca :
prima data l-a facut pe Adam, toate bune si frumoase pana ce a avut nevoie de o prietena. Astfel, in conformitate cu legenda antica ebraica, Dumnezeu a facut-o pe Lilith. Exista cateva contradictii, dar hai sa spunem ca a fost prima femeie creata.Ea a refuzat sa-i fie subordonata pentru simplul fapt ca era barbat, astfel ea a fost alungata din Gradina si a ajuns sa se marite cu Satan. Bineinteles, Dumnezeu fiind omniscient si omnipotent a stiu ca toate astea se vor intampla, fiind creata pentru a da un exemplu generatiei urmatoare de femei pentru a nu isi lua in calcul intelectul si nu-si permite sa se gandeasca ca sunt egale cu barbatii.

* ca sa nu mai spun ca biblia este plina de pasaje in care femeile sunt infertile, Sarai fiind una dintre ele, in mod ciudat barbatii nu sunt niciodata infertili.Sarai il trimit pe Avraam la Hagar pentru a face copii cu acesta, iar acesta se supune smerit fara a putea refuza o astfel de propunere.

2.Societatea:este si ea inca o piedica, sa nu credeti ca am ceva cu barbatii doar ca incerc sa va arat ce diferente se fac, barbatul poate mereu sa faca ceea ce poate face o femeie, poate fi bucatar, poate lucra intr-un coafor si poate fi femeie de serviciu, chiar si secretara...

3.Sport:mda...barbatul este mai puternic, nu cred ca este la fel de popular fodbalul de femei in comparatie cu cel de barbati...

4.casnicie:barbatul, daca inseala este iertat de sotie si de cei din jur, fiin considerat un lucru ormal, femeia insa daca inseala este considerata o mare,mare c*rva.

*Parerea mea, daca aveti alte parere puteti scrie :)...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu