28 iul. 2010

Partea a 2-a

Jade, căci asa se numea ea, cunoscuse un celebru fotograf care ii spusese ca isi doreşte foarte tare sa îi imortalizeze chipul copilăros, ceea ce era pentru ea o portita pentru ca scapa de gandurile care îi întunecă mintea, gîndul ca acel ticălos, oribil, avar, teribil de încrezut cum îi spunea acum, o înşelase atîta timp, iar ea cu o naivitate ieşită din comun îl credea de fiecare data, nu îi venea sa creadă.
Acceptind propunerea lui Antonio se hotărî sa-si facă o schimbare, s-a vopsit satena, ea fiind blonda natural, insa parea mai matura asa.
-Bellissima, îi spuse acesta cu ochii sclipind vazandu-i frumuseţea radianta, mă orbeşti !
- Antonio, spuse ea aparandu-i un zambet seducator ! Nu te-am mai văzut de o viaţa !
- Bella, asa-i ca vi cu mine la o petrecere ? intreba sigur de răspuns.
După cum se aştepta, aceasta răspunse afirmativ, iar a 2-a zi se întîlnira pentru a discuta despre apariţia la ziua de naştere a unei celebre actriţei, trecută de 40 de ani, afirma ca împlinise 35 de ani, Mellody, avea o fiica de 16 ani, cu o personalitate pierdută, pană la vîrsta de 10 ani trăise cu mama ei, dar mama ei intrase intr-o depresie cruntă si ea fu` luată în custodie de tata lui Mellody, bunicul fetei, care o crescuse pană în prezent, mama ei nu prezenta interes pentru copila nici după ce depăşi acea treaptă grea a vieţii. Mellody avea o personalitate puternica si un apetit sexual chiar mai mare de cat propriul ego, însă nu apareau chiar asa multe informaţii în presa despre aventurile si amanţii ei. Clarissa împlinise de curînd 16 ani si era adesea tachinata la scoala pentru ciudatul ei aspect, canta intr-o trupa rock, iar chitaristul acestei trupe ii facea avansuri, ea avand grija sa profite de simpatia baiatului, cu parul multicolor si hainele bizare se facea cunoscuta printre tinerii normali cu vise legate de Hollywood, si ea isi dorea acelasi lucru, doar ca nu o arata, nu spunea niciodata de mama ei si nu profita de acest lucru, isi ura mama, ii ura dorinta de afirmare, dorinta de a ramane vesnic in ochii admiratorilor, a barbatilor mai exact, pana sa fie luata de bunicul ei, copilaria mai exact, era pustiita de droguri, barbati, faima si in unele cazuri saracie. Mama ei era mai mult plecata, fiind mereu cu bone sau impartita prin casele prietenilor de familie, astfel devenind o tanara inchisa in ea si usor sceptica in priviinta persoanelor cu gand bun asupra ei .
-La dracu` ! Spuse ea repede si aruncand-i o privire iute chitaristului. De ce nu esti in stare sa inveti o afurisita de melodie..? Acesta o privi sec si ii raspunse amar:
- Poate pentru ca unii nu vad din muzica neaparat un viitor, doar un hobby !
- Mda...aceasta realiza ca exagerase, Jack avea dreptate, avea abia 16 ani si gandea la viitor, vroia ceva doar pentru ea. Poate maine te prezinti in fata casei mele, avem de discutat...
Continua sa cante si usor usor melodia suna din ce in ce mai bine.


A doua zi .

-Am zis sa fi la mine, dar nu la 9 dimineata, stii cat de crunta mi se pare dimineata...spuse ea incercd sa deschida ochii.
- Esti foarte lenesa, aproape ca ma molipsesti, se apropie de ea si ii inconjura usor soldurile pe la spate.

************************************************************************************


- Jade, scumpo, cum iti mai merge cu Mark ?
- Mort ! spuse ea trangand aer in piep, la tine, cum merge cu Jackie?
- Inca unul la pamant, hm... spuse el taios si dramatic.
Nu o mira, Antonio avea in fiecare luna alt prieten, iar dupa cum spunea el, toti il dezamageau.
- Era englez, spuse el ca si cand asta ar fi explicat totul.
- Pai...asta inseamna ca avem doi prieteni morti. De petrecere...mai spune-mi .
- Femeia aia o sa moara cand o sa te vada, bella, imbraca-te frumos.
O petrecere mare la Hollywood in prezenta lui Antonio era exact ceea ce-i trebuia. In mod obisnuit cuvantul "petrecere" aducea o supriza instantanee. Mark le evita, probabil nu dorea sa riste sa fie fotografiat in prezenta ei.
Ce ii spusese, oare, sotiei sale? Fusese surprinsi de nenumarate ori iesind impreuna din restaurante, de catre ziaristi. Cunoscandu-l pe Mark nu avea nicio indoiala ca o prezentase ca fiind o cunostiintaoarecare, iar aristocrata Lady Whitney trebuia sa fi crezut fiecare cuvintel. Mark si minciunile sale inteligente. Dumnezeule !



Va urma !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu