20 aug. 2010

a 4-a

"Ce ii spusese, oare, sotiei sale? Fusese surprinsi de nenumarate ori iesind impreuna din restaurante, de catre ziaristi. Cunoscandu-l pe Mark nu avea nicio indoiala ca o prezentase ca fiind o cunostiintaoarecare, iar aristocrata Lady Whitney trebuia sa fi crezut fiecare cuvintel. Mark si minciunile sale inteligente. Dumnezeule ! "

Cand Jade se afla la o petrece intra in spiritul serii respective. Stia ca o seara petrecuta in compania lui Antonio nu era chiar un eveniment culturat, ci mai degraba o experienta, o "lasa-totul-balta-si-vino!" Asa ca se imbraca adecvat si ceva bijuterii false oferite de Mark, am spus "false"? Ei bine ea le considera 100% veritabile....
Se pricea surprinzator de bine sa aleaga exact ce trebuia, acum se gandea ca poate le alesese alta femeie. Cine ar fi putut sti? Dar avea fara indoiala amante peste tot. Ea era doar legatura de la New York.
Si-a prins parul lejer dupa aceea si-a aplicat un fard maro si dermatograf negru, mult luciu peste buze si era gata sa-l astepte pe Antonio impreuna cu alte trei prietene de ale lui aparura in apartament incarcati de flori, discuri, sticle de vin si tot felul de mancaruti .
-Credeam ca iesim, spuse ea cand ii vazu ca incepeau sa se simta ca acasa .
- Iesim, iesim, draga mea, spuse Antonio dand instructiuni insotitoarelor.
Una in bucatarie pentru a incalzi sandvisurile in cuptorul cu microunde. Una in bar pentru a desface vinul, iar a 3-a aranja multimea de flori superbe .


Va urma .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu