31 aug. 2010

Partea a 5-a

“Ma faci sa te iubesc”
Ii spunea adesea ei, il credea, il privea si ii raspundea.
- Idiot nenorocit ! Proasta am fost, ma vrajea cu niste cuvinte nascocite si fara pic de adevar in ele . Il urasc, idiotu`…
- Siguuuur…il urasti, spuse Antoniu neincrezator .
- Da ! Il urasc, il urasc atat de tare ca as vrea sa-l omor, eu l-as omora…il urasc din toata inima, din toate fortele si din toata puterile .
- Si il iubesti in aceeasi masura !
- Taci !
- Tac…dar stii ca asa e, ii spuse privind`o in ochi .
- Ei, si ? Asta e..sunt o proasta si o sa raman o mare, mare prosta .
- Proasto !
- Tocmai am zis ca sunt, iar tu trebuia sa zici “Vai, Jade…dar stii ca nu-I asa, tu esti o fata pur si simplu mult prea naiva si increzatoare” , dar tu ce faci ?!
- Stii ca te iubesc…
- Nu ! nu stiu, nu mai stiu nimic .
- Ba stii, recunoste..
- Nu mai cred in voi, canalii nenorocite…
- Asta stiam, dar ma opresc la “voi” restul nu mai bag in seama .

Antonio era doar prietenul ei gay, o ajuta mereu, ii era aproape, il vedeam ceva mai mult de cat un prieten, ii era ca un frate.


Dupa lungi discutii s-ar hotarat sa plece, mai exact Antonio a vrut sa plece, incerca …dar Jade era mult prea incapatanata, nu vroiam sa-l uite…
Drumul spre casa lui Mellody a fost unul plin de rasete, glume si buna dispozitie . Ajunsi acolo au fost intampinati de Mellody, o privea cu invidie pe Jade, doar Jade avea abia 24 de ani, iar marea obsesie a lui Mellody era sa ramana vesnic pe sticla, sa straluceasca si sa ramana mereu tanara…ceea ce era imposibil, desigur, arata uimitor de bine la ce-i 43 de ani ai sai…tocmai din cauza asta a declarat ca ea implinea abia 36 de ani, era uimitoare. Agenta ei care se ocupa cu publicitatea stia prea bine asta, se gandea ca daca vreodata Mellody v-a ingadui sa apara intr-un film cu buget mai scazut ar soca publicul, arata minunat si fara tot acel machiaj initul .
Va urma .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu