10 iul. 2011

Ei bine...

...Am observat ca tot mai multi baieti au inceput sa nege ceea ce fac cel mai des si ceea ce este, de fapt, pentru ei un hobby.





Chiar ma intreb de ce? Ieri m-am uitat la un film [ Hall pass, simpatic filmu,` nu mi se pare ceva "mama, mama", dar e ok...] in care 2 barbati etc etc, mari pute-palmisti primesc un concediu de la neveste, totu` bine si frumos, pana cand realizeza ca acel "adevar" si nu prea cum ca atunci cand te casatoresti si ai parte de sex regulat incepi sa renunti la laba, ei bine nu-i chiar asa, iar cand ei realizeaza asta isi dau seama ca au nevoie urgenta de "pizda straina" si uite asa din barbati perfecti etc etc, devin niste pulalai slabi, bineinteles ca ei n-au curaj sa faca asta, unul dintre ei din pura intamplare reuseste sa dea niste...in fine, in cacat :, iar celalat saracu` refuza bartai ...organu` feminin in ultimul moment, de ce? Poate amintirile, poate constinta, poate respectu` de sine, poate respectul pentru nevasta`sa care era cat pe ce sa si-o puna fara pic de regret, oricum el n-ar fi aflat, pentru ca noi, in comparatie cu barbatii stim sa tinem asta doar pentru noi, in schimb barbatii fac parte din 2 categorii :



1. Barbatii care inseala si se afla.



2. Barbatii care inseala si nu se afla, asta pentru ca au putinul respect sa tina pentru ei, deaoarece voi...baietii, barfiti mult mai mult decat noi, barfiti mult, prost si neadevarat. Adica...se da cu presupusu`. Gen "uite-o p`aia, hai sa ma dau la ea!" ea-l refuza, deci e curva, deci in concluzie el a futut`o, si multe altele care evident n-au avut loc, doar in imaginatia lui, iar mai nou si a prietenilor lor, dar faza dura e ca fata e virgina, iar dupa un timp se combina cu un prieten de`al raposatului, care afla ca`i virgina, dar dupa ce "afla" ea nu mai e, astfel si prietenii lui , inclusiv raposatu` afla ca e virgina, dar ce`i mai importatnt, ca a futut`o, dar nimanui nu-i pasa ca raposatu` a mintit, tuturor le pasa de faptu` ca ea nu mai e virgina...











Revenind la primu` subiect, iar laba revine`n viata baiatului care a spus ca a facut`o cu ea, pentru ca ea a aflat si i-a dat papucii, dupa ce, evident, i-a dat 10 000 de sanse inainte.


Fetele e proaste, dar baietii e si mai prosti !.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu