14 mai 2012

Spunand

 Pornesc de la faptul ca mi s-a luat sa vad tot felul de rahatisuri enervante cu "te iubesc si astept cu nerabdare sa-ti dai seama tu...unul dintre cei 3000 de prieteni de pe fb", fratele meu...mai penibil de atat nu se poate, de unde pula mea sa-si dea seama retardatul prost ca tie..o proasta si mai mare iti place de el, la modul : da, noi oamenii suntem inzestrati cu acel ceva care se numeste "vaz", gen..cand vezi ca o persoana are un comportament mai altfel cu tine in comparatie cu altii intri la dubii, ori te place ori nu te place, iar in cazul nostru, s-anume al fetelor, este si mai dificil, pentru ca in cacat sa ne bata niciodata nu stim ce vrei.

Continui cu faptul ca daca acum vreau ceva mai tarziu vreau altceva si cu toate astea am pretentia ca x si y sa ma inteleaga, dar de ce nu m-ar intelege, ce dracu?! e prost. Daca in general nu-s persoana aia simpatica si romantica asta nu inseamna ca n-am nevoie de afectiune sau de momente mai tandre, asa ca pentru prosti. Am, dar n-am sa-ti spun ca am, am sa astept sa-ti dai tu seama, poate am sa ma supar pe tine...iar tu ai sa te intrebi "dar ce pula mea am mai facut acum" si eu am sa-ti raspund "nu-ti spun. afla singur" si uite asa pornesc certurile, pentru ca tu o sa ai senzatia ca ma deranjeaza un anumit lucru, care in esenta ma deranjeaza, iar acum ma deranjeaza si mai tare pentru ca ai adus vorba despre asta, in orice caz...ideea e ca niciodata, dar niciodata, niciodata, niciodata n-am sa spun ca ma deranjeaza ceva, pentru ca dupa am sa-ti dau senzatia ca-s genul care se plange din orice...si sunt, dar nu vreau sa stii ca sunt, iar daca nu-ti spun am sa-ti dau senzatia ca sunt genul inchisa si rahaturi de genu` asta...si nu sunt, dar prefer asta  decat plangacioasa si mofturoasa.
Sa fii mofturoasa e grav, e ca si cand ai spune despre cineva ca-i rasfatat...ceea ce nu-i chiar vina acelei persoane, dar sa stii ca altii o duc mai rau ca tine si cu toate astea esti superficial si etc, e naspa. Faptul in sine nu-i asa rau, la modul sa fi mosturos nu-i asa rau, rau e sa fi delasator. Pai in cacat sa-l bata, daca esti delasator nu-ti pasa...si daca nu-ti pasa nu te simti deci in concluzie esti nesimtit, iar sa fi nesimtit e mai rau decat sa fi mofturos.

Fara idei, fara idei, fara idei. Deci in concluzie...ceea ce vreaus a spun e ca daca esti prost si taci nu poti sa ai impresia si pretentia ca altii vor intelege ceea ce vrei tu, pentru ca putem discuta si rahat la tava si poti sa spui ce vrei, chestii trestii. Deci da.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu