17 mar. 2011

Ce`i mai rau decat inselatu`?


Sa afli ca ai fost inselata dupa ce relatia s`a sfarsit..pentru ca, in cacat, nu mai poti face nimic.


Ce poti face atunci ? Nimic. Nimic, pentru ca deja nu mai e treaba ta, adica e, dar nu se...doar tie ti se pare ca e, in realitate nu mai e, el are deja o relatie..tu nu, el nici nu mai stie de existenta ta, tu plangi mereu, el rade pe seama ta...tipic noua.


Ce se intampla cand treci pe unde..si`ti aduci aminte de el ? Sa fi sigura ca el nu face asta...pentru ca el nici nu stie cine esti..chiar daca ati petrecut o perioada impreuna, el te insela, catea !


Cand te inseala si maie sti cu el..ai toate motivele din lume sa faci ca o curva ce esti...sa il inseli si tu si dupa sa`i arunci asta in ochi si dupa sa`i zici calm dupa un sarut simpatic "habar n`ai ce`ai pierdut" si pleci incet si in ultimu` moment "BOULEEEE!" si pleci nervoasa, pentru ca esti nervoasa, chiar daca nu vrei sa arati..se vede dupa mersul tau..


Cel mai rau e atunci cand el stie ca suferi, e asa...ca un cutit in inima..ce zic eu cutit..topor! si te doare..te roade prin interiori..sinti un gol in stomac cand stii ca el stie ca`ti pasa de el...si nu`i pasa, chiar nu . NU ..la dracu`


Uneori, noi fetele...suntem penibile..ma roooog, mai mereu suntem, pentru simplul fapt ca vrem sa aratam ce simtim, dar nici sa aratam ca vrem sa aratam asta..complicat, dar nu prea. Si cand faci asta, arati ca o frustrata penibila..chiar aratam asa...Dupa fiecare despartire asteptam alea 2 saptamani de implorare continua "hai sa fim impreuna, dar te iubesc, te iubesc enorm, iubita..te ador!!!!" si tu ramai ferma pe pozitii si`n sinea ta "vai ce draguuuut :">:">"..si dupa astea 2 saptamani el se combina cu alta si tu ramai cu buza asa : :o3 .

2 comentarii: