19 mar. 2011

A plecat...

..si n`a mai venit.




Nu stiu cine a plecat, dar in fiecare zi realizam ca o parte din noi dispare/apare...sentimente, amintiri, idei, relatii, cuvinte, sperante, iubiri...ganduri bune/rele...totul dispare sau apare mai repede decat te`ai astepta.




Asa a plecat si el, exact cand ea nu se astepta, intr`o zi de toamna, inceput de toamna, pentru ea era dragostea ei de`o vara, pentru el era distractia lui de`o vara . Trist . Dar aveau in comun un lucru : sentimente . Ambii pastrau sentimente unu` pentru celalalt, pentru ea in fiecare zi erau mai patrunzatoare, mai ample, mai puternice, mai vizibile..pentru el cu fiecare zi, fiecare dos, fiecare zambet aruncat pe strada din partea unei necunoscute apareau ca trecereai ei in umbra, nu`i pasa . Chiar nu`i pasa, nici de ea, nici de sentimentele ei . De ce ea era cea care suferea ? De ce ? Nu merita asta, dar timpul a trecut peste ea, peste sentimentele ei ce pareau fara margini, peste tot ce era umbra lui .




Anii au trecut si peste el, alte fete, alte sperante, alte amintiri, sentimente, idealuri aruncate. Parasite . Disparute . Uitate. Asa era si el, ca un obiect folosit, uzat...ajunsese uitat, acum tanjea dupa ceea ce avea, tanjea dupa ea, dupa amintirea ei, iar ea...ea il uitase .




Noi fetele, suntem asa : Avem o relatie, iubim, suntem parasite, suferim, uitam, mergem mai departe.


Iar baietii : au relatii, iubesc, parasesc, nu sufera, uita, nu merg mai departe, exact atunci cand au impresia ca nu exista nimeni pentru ei apare imaginea ei, ea ce a fost pentru el..idealul pierdut .




A iubit si a uitat .


A iubit si a pierdut .

14 comentarii:

  1. Sunt amintiri care s-au petrecut in real life ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai mult sau mai putin, dar marea parte au legatura cu realitatea, usor inflorit .

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte sa-ti vad blog'ul te credeam foarte dura, in sensul bun al cuvantului. Nu pareai sa fii sentimentala. Dupa ce ti-am vazut postarile mi-am dat seama ca de fapt esti mai sensibila decat pari.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)), pai..sunt destul de..dura si serioasa, dar...fiecare are o parte ascuns care nu`i chiar asa ascunsa, uneori e destul de vizibila, pentru cine vrea s`o vada evident .

    RăspundețiȘtergere
  5. si cine vede, vede. Plus ca cine stie cunoaste. Iar esti bleguta, si stii tu de ce. Hai te-am pupat,

    Tony.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ok, Tony, arata-mi o fata care nu e bleaga. Care nu e fraiera. Care nu sufera.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fetele sunt fraiere pentru ca pun sentimente pentru cine nu merita, daca am stii sa tinem la cine merita ar fi cu totul alta poveste, dar in alta ordine de idei, toni..sunt bleguta, prefer bleguta decat bleaga. Bleaga ii poti spune unei curci..sau ceva de genu` .

    RăspundețiȘtergere
  8. si inca un lucrur elena, de ce niciodata nu raspunzi pe skype ? :-?

    RăspundețiȘtergere
  9. scuze, n`am observat ca m`ai bagat in seama .

    RăspundețiȘtergere
  10. Rosioara Xoxo spunea...

    Fetele sunt fraiere pentru ca pun sentimente pentru cine nu merita.

    Nu e chestia ca nu merita..poate nu MAI merita..
    People change :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @musulica - one of my ex-girls? :))

    Tony.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Tony

    Care musulica bai? :)) E Muse :)).

    @ ilie_adrian2010

    Si daca nu merita de la inceput ce faci?

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu te combini cu el, decat daca esti mult prea proasta si`i accepti toate cacaturi. Daca esti genu` de persoana "Sclava" a sentimentelor e naspa, asa`s si eu...dar oamenii de schimba [ +1 Adi]. Eu ma schimb [De haine, de ganduri, de conceptii, de lume, de gusturi de tot]

    RăspundețiȘtergere