5 mai 2011

Hei, curvo !.







Nu, nu`mi retrag cuvantu` "curva" si nu, nu`mi parere rau si da..ma doare`n cur, absolut in cur, de absolut toata lumea care are ceva de comentat. Pur si simplu nu ma fute grija de absolut nimeni. Am hotarat sa ma pis pe toti retardatii care spun ceva acu ai peste 2 zile uita, chiar nu`mi pasa. Urasc oamenii care sunt falsi, care fac lucruri si se cred nevinovati.
Va urasc curvelor. Mai ales pe tine, da..pe tine. Te urasc pentru ceea ce esti, te urasc pentru ceea ce arati ca esti...in savoarea ta o curva.

Cand zic "curva" nu ma refer la sensu` de munca cinstita si onorabila, platita . Ma refer la curvele alea de prietene care sustin ca`ti sunt prietene. Absolut toate fetele au o prietena care`i curva. E in natura ei de curva sa fie curva. Curvo !.

Ai observat vreodata ca ai o prietena care`i extraordinar de falsa, profitoare, inapta, care pare proasta insa`i cu mult mai desteapta decat tine. Cand zic "destept" ma refer la persoana care stie ce vrea si face acel lucru, nu ma refer la persoana "inteligenta" care`i in stare sa acumuleze o informatie pe care mai tarziu s`o prelucreze. Curvele sunt doar destepte, inteligente...niciodata. Put de proaste !. Sunt proaste pentru ca nu se respecta pe sine si nu realizeaza ca`s curve, nici daca le bagi in ochi o foaie pe care scrie mare "CURVOOOO!!!" .
Deci in concluzie sunt si nesimtite. Iti cer lucruri, iar si iar, iar, iar,
iar, iar, iar,iar, iar, iar,iar, iar, iar,iar, iar, iar,iar, iar, iar,iar, iar, iar,iar, iar, iar,si iar..si tu nu poti sa refuzi..pentru ca`i prietena ta si nu`i poti face asta, dar ea ti`o face .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu