7 mai 2011

De fiecare data tu ...

...intelegi ceea ce vrei sa intelegi.

...faci doar ceea ce vrei sa faci.


...minti, doar cand e impotriva adevarului meu .





Incapatanare!.




La dracu` cu ea de incapatanare. Impuls. Cred ca atunc cand faci o greseala de cele mai multe ori este o greseala facuta gresit, asa sunt greselile...facuta fara sa vrei, altfel n`ar mai fi greseli. Sau ar fi ? Nu, atunci ar fi...ar fi ce? Lucruri rele ? Da. Lucruri rele . Pai atunci de ce greselile sunt atat de certate, invinovatite, pedepsite? De ce? Doar n`a fost cu vointa ? Oricum nu ai cum sa le indrepti . Doar sunt greseli. Te`ai incapatanat sa crezi ca`i o greseala intentionata. Dar nu exista greseala intentionata. Exista doar tu si eu ...iar greselile noastre sunt doar ...trecut .




4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna poetic, insa tin sa te contrazic. Greseala nu reprezinta doar un lucru rau facut neintentionat, ci si un lucru rau facut intentionat. Gandeste-te la criminali; aia omoara oameni ca asa vor, nu fara intentie.

    Let's face it. Esti o fosta indragostita care e inca suferinda fiindca ii place sa fie suferinda, sa aiba ce sa miorlaie, si sa aiba de unde sa zica faptul ca are experienta de viata in ceea ce priveste "dragostea" si "baietii". D-aia vezi lucrurile asa, si d-aia "iti exprimi propria parere intr-o lume libera", asa cum imi zici mereu pe mess.

    RăspundețiȘtergere
  3. parerea libera si personala, nu neaparat corecta.

    Aia`i crima, nu greseala, e o mica diferenta .

    RăspundețiȘtergere
  4. nu e nici-o diferenta, asa cum nici la tine nu e diferenta lucruri rele si greseli.

    RăspundețiȘtergere